Search the Community

Showing results for tags 'logo'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 4 results

  1. Hi, so I was trying to play a game with my brother but he does not have Technic. I downloaded it and java and and all that but it keeps getting stuck on the loading/logo screen. We redownloaded it a couple times along with java but nothing works. We have been waiting for a while. oh and btw I am on mac so most of the other things wont help. Thanks
  2. The launcher does not start and it's stuck on the logo. I tried disabling the antivirus and the firewall, I also tried multiple versions of java(7 and 8, 32 and 64 bit versions). I tried copying the files from another computer, where it works, and still nothing. I'm using nvidia driver 378.57. [B#10] 2017/03/05 16:24:38 [INFO] Console Mode Activated [B#10] 2017/03/05 16:24:38 [INFO] Launching command: 'javaw -Xmx256m -Djava.net.preferIPv4Stack=true -Dawt.useSystemAAFontSettings=lcd -Dswing.aatext=true -cp /C:/Users/w/Desktop/launcher.exe net.technicpack.launcher.LauncherMain ' [B#10] 2017/03/05 16:24:39 [INFO] Console Mode Activated [B#10] 2017/03/05 16:24:39 [WARNING] Unable to load users from C:\Users\w\AppData\Roaming\.hu-minecraft.net\users.json because it does not exist. [B#10] 2017/03/05 16:24:39 [INFO] Expected MD5: 94a9d4cbcb9ceaa25000fa303fa81acc Calculated MD5: 94a9d4cbcb9ceaa25000fa303fa81acc [B#10] 2017/03/05 16:24:39 [INFO] Expected MD5: b62087eb4b11746987c800c0512890ef Calculated MD5: b62087eb4b11746987c800c0512890ef [B#10] 2017/03/05 16:24:39 [INFO] Expected MD5: ebf34784444abcb976f77c9e23692057 Calculated MD5: ebf34784444abcb976f77c9e23692057 [B#10] 2017/03/05 16:24:39 [INFO] OS: windows 10 [B#10] 2017/03/05 16:24:39 [INFO] Identified as windows [B#10] 2017/03/05 16:24:39 [WARNING] Unable to load users from C:\Users\w\AppData\Roaming\.hu-minecraft.net\users.json because it does not exist. [B#10] 2017/03/05 16:24:40 [SEVERE] java.util.MissingResourceException: Can't find resource for bundle java.util.PropertyResourceBundle, key launcher.title.skin [B#10] 2017/03/05 16:24:40 [SEVERE] at java.util.ResourceBundle.getObject(Unknown Source) [B#10] 2017/03/05 16:24:40 [SEVERE] at java.util.ResourceBundle.getObject(Unknown Source) [B#10] 2017/03/05 16:24:40 [SEVERE] at java.util.ResourceBundle.getString(Unknown Source) [B#10] 2017/03/05 16:24:40 [SEVERE] at net.technicpack.ui.lang.ResourceLoader.getString(ResourceLoader.java:155) [B#10] 2017/03/05 16:24:40 [SEVERE] at net.technicpack.launcher.ui.LauncherFrame.initComponents(LauncherFrame.java:481) [B#10] 2017/03/05 16:24:40 [SEVERE] at net.technicpack.launcher.ui.LauncherFrame.relocalize(LauncherFrame.java:707) [B#10] 2017/03/05 16:24:40 [SEVERE] at net.technicpack.launcher.ui.LauncherFrame.<init>(LauncherFrame.java:192) [B#10] 2017/03/05 16:24:40 [SEVERE] at net.technicpack.launcher.LauncherMain.startLauncher(LauncherMain.java:401) [B#10] 2017/03/05 16:24:40 [SEVERE] at net.technicpack.launcher.LauncherMain.main(LauncherMain.java:201) [B#10] 2017/03/05 16:24:40 [SEVERE] Unhandled Exception in Thread[main,5,main] java.util.MissingResourceException: Can't find resource for bundle java.util.PropertyResourceBundle, key launcher.title.skin at java.util.ResourceBundle.getObject(Unknown Source) at java.util.ResourceBundle.getObject(Unknown Source) at java.util.ResourceBundle.getString(Unknown Source) at net.technicpack.ui.lang.ResourceLoader.getString(ResourceLoader.java:155) at net.technicpack.launcher.ui.LauncherFrame.initComponents(LauncherFrame.java:481) at net.technicpack.launcher.ui.LauncherFrame.relocalize(LauncherFrame.java:707) at net.technicpack.launcher.ui.LauncherFrame.<init>(LauncherFrame.java:192) at net.technicpack.launcher.LauncherMain.startLauncher(LauncherMain.java:401) at net.technicpack.launcher.LauncherMain.main(LauncherMain.java:201)
  3. So until yesterday my game was working totally fine, today it keeps crashing. Updated my java, tried the beta launcher, restarted PC, nothing works. I opened up my console and I saw a log is saved, so if you could help me fix it that'd be great.