Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'malfunction'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
    • News & Announcements
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
    • Appeals
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 4 results

  1. I am an admin on a MC server that recently made a Tekkit Classic server. I will open up the launcher and open the modpack. The modpack opens as if it is working, then it just brings me back to the modpack launch page after loading. Please tell me or link a video on how to fix this issue. I have tried re-downloading the modpack and launcher. I have also tried playing with various settings like ram and folder options.
  2. Hello, I made a custom modpack to use with a couple friends on a personal server that we are creating. While it runs perfectly on some computers, on others it doesn't even make it the Mojang screen before crashing. I'm not sure what is wrong with it; could someone please help me? Here is the crash report: http://pastebin.com/qyFdzwvs Here is a link to the modpack itself: http://www.technicpack.net/modpack/idaka-dictator.635744 Thank you! Gman108
  3. Hey the modpack does now work and i tried to make a server but the cmd won't start, what can that depend on? Here is the link so you can download and watch my server map :https://www.dropbox....SERVER.zip?dl=0
  4. So every time i go to start the Technic launcher it crashes. It starts by displaying the semi-see through logo like it always does and then it just goes away. it does this every time that i try to launch the launcher and i have no idea why. and now the last time i tried it, the semi-see through logo just stayed there and i can try and go to launch it again and a second logo appears but then disappears like it did every other time but there is still the one logo on my screen. What should i do??
×
×
  • Create New...