Search the Community

Showing results for tags 'multiplayer crash'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 2 results

  1. Hi Tekkit-team, A friend and I have the problem, that our world crashed. We tried to start the world again, but all the time tekkit lite crashed.... In Tekkit lite the world ist available, but when we start it crashed. My friend checked his tekkit-savegame folder, but our world is deleted. Is there any solution how to get our world back, or is it completly deleted? Thank you for your help and sorry for my bad english! A crash-report I don't have, because my friend is offline and I forgot to let me sent it. Greetings Diesaster
  2. So when I went on an AotBT multiplayer server I went into the survival portal. Everything was fine and dandy until I moved. When I moved AotBT froze up quickly, turned grey and then for the finale closed and went back to the launcher. This only happens on multiplayer. It started happening last night. The link to the crash is here: http://pastebin.com/ixpDA530 I also deleted the mapconfig thing. I have it in my recycle bin.