Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'not logging in'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 1 result

  1. Hi. I need your technical support again guys. I thought i finally solved this a few days ago when i posted my first post due to now solved issues. 1.)So as the title mentions it, the server is not crashing but instead it disconnects me from it. When this happens it says that there is a problem with MO creatures mod. (also it says that there is a problem with Tektopia when i enter the server, but of course i get disconnected after a few seconds). (also i removed stelar sky from the mods list) 2.)My friend can't connect to the server for some reason, but i did the port forwarding and hamachi network too. (sadly it seems that i must host the server and it's a hard task, because apparently 16GB of ram is not enough. i mean 6 GB is for the server and 5 is for the launcher ). https://paste.dimdev.org/duhifayave.mccrash I appreciate your help!
×
×
  • Create New...