Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'offline mode'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
    • News & Announcements
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
    • Appeals
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 2 results

  1. Hello well my Technic launcher is infinitely in offline mode like this was out of the blue bugged and just don't think modpack anymore and not even low would be able to take it out? can't solve it
  2. Whenever I run a modpack (any modpack) while Online all the sounds are okay, but when I play in Offline mode there are no sounds at all, not even in the main menu or ambient sounds, complete silence. I have little time with internet connection so I commonly play in offline mode, and as you can see, without the sound. I would lke to know what could be causing this and how could I fix this, I've already tried re-installing modpacks and changing their versions but happens with all the modpacks I have installed (all of them are "official" modpacks that come with the platfom {Tekkit, Tekkit classic
×
×
  • Create New...