Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'opening'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
    • Appeals
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 5 results

  1. I'm having a weird problem where when i try opening the Technic Launcher it shows the icon like its loading, but never loads. I checked the log and it gets an error "java.util.zip.ZipException: error in opening zip file" I have attached the log for more info. Thanks ~ Skilled techniclauncher_2016-08-27.log
  2. Not sure if anyone else has this problem or knows how to resolve this issue but I seem to have an odd problem with modpacks on Linux Mint 17.3 Im running an Intel Core i7 8GB RAM and an nVidia Geforce 840M graphics card. I have installed proper java 8 instead of OpenJDK that ships with mint and I also had this problem on Java 7 but basically whenever i launch a pack the launcher closes and about 3-5 mins later Minecraft actually starts up. Once it starts it loads fast, it plays full speed no problem but that initial launch is so slow! Any ideas? My GoogleFu has been weak on this topi
  3. I downloaded the technic launcher, then went on the tekkit option and clicked play. After it went through everything that downloaded, I clicked play again. It did a few things saying it was getting ready to launch, tthen the launcher closed and opened back up again. I tried a few more times, I even reinstalled technic and tekkit, but it still does the same thing. I hit play, and it closes and reopens the launcher. What can I do to fix this? Thanks!!
  4. Hello. I just created a new private modpack on the Technic Platform called SwaggPak for just me, my brother, and my friends to play. When I try to start it up, I get the error message "Error unzipping a file for the following pack: Swaggpak. Error in opening zip file. Please consult the modpack author." I've googled all over for a solution and haven't found anything. I have no idea what causes this issue so I have no idea how to fix it. That's why I came here. This is my very first modpack so I don't exactly have very much experience in this type of stuff. I've tried all the solutions
  5. This is the crash "report" in the console: [b#439] Expected MD5: a3da457dd2a94c41d4cb18f833825552 Calculated MD5: a3da457dd2a94c41d4cb18f833825552 [b#439] Expected MD5: d21c2a06a4e6b175aa01e328f38a1182 Calculated MD5: d21c2a06a4e6b175aa01e328f38a1182 [b#439] Expected MD5: d7e1ab8fc389a50f2b4bb4a6bebc9e1c Calculated MD5: d7e1ab8fc389a50f2b4bb4a6bebc9e1c [b#439] Expected MD5: 8fc4d4e0129244f9fd39650c5f30feb2 Calculated MD5: 8fc4d4e0129244f9fd39650c5f30feb2 [b#439] Expected MD5: aec124acf7b3c1c6ed41a6270a4452b8 Calculated MD5: aec124acf7b3c1c6ed41a6270a4452b8 [b#439] Expected MD5: 1372bd4823bb1e
×
×
  • Create New...