Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'pixel'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
    • News & Announcements
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
    • Appeals
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 4 results

  1. Hello. I have a problem... I can't launch any modpacks I install from the technic launcher. I get a crash log with some different messages. I tried looking for help on here and other posts and the internet but unfortunately there is nothing I found that has helped with this. Note: I found that it could be that I have an old integrated video card and cpu (i3-2350m Intel Integrated 3000) that is interfering with Windows 10 or isn't compatible with this version of windows/does not have any current windows 10 drivers. I can't downgrade to windows 7 or 8 and can't find any drivers for win
  2. So basically, after a new update came to PixelSpark the modpack hasn't been able to load on my technic launcher. It has 3gb of RAM allocated and its on Java System 64-bit. Basically what will happen is, I click "Play" on the launcher and then it will start up minecraft. Then after a while it will go to a black screen and close. Then the technic launcher will open up again. This is really frustrating considering I don't understand computers and coding. Any help would be greatly appreciated. Attached Images crash-2017-09-01_11.52.12-client.txt
  3. Hey, whenever I try to load tekkit legends it loads and when it tries to launch Minecraft it goes back to the mod packs page. Here is the log [13:22:00] [main/INFO]: Setting user: agent_scout [13:22:02] [Client thread/INFO]: LWJGL Version: 2.9.1 [13:22:03] [Client thread/ERROR]: Couldn't set pixel format org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method) ~[lwjgl-2.9.1.jar:?] at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52) ~[lwjgl-2.9.1.jar:?] at org.lwjgl.opengl
  4. Hey guys, thanks for checking us out. We are a pretty big server with an ever growing communtiy. This is PixelSpark which is the next best thing to Pixelmon. Add the pack and join with the ip below. http://www.technicpack.net/modpack/captainsparklez-survival-pack.15977. If you guys have any questions or need any help, please dont be afraid to post here or on our forums. We look forward to seeing you in-game! To connect to the server, use the ip below. We are on the newest update and always will be! spark.evolvecraft.com Website: http://www.evolvecraft.com Teamspeak: voice.evolvecraft.com You
×
×
  • Create New...