Search the Community

Showing results for tags 'pleasehelp'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 6 results

  1. Hey all. So TechnicLauncher has always been buggy for me for whatever reason, even on multiple different computers, but it was working a while ago and now it's not. So basically what's happening is when I go to install a modpack, it works fine. But when I go to press "Play" it loads and then it stops at "Downloading Minecraft Assets" and just doesn't do anything. I really want to play on this launcher, so please try and help. BUMP DAT SHIZZLE
  2. My modded minecraft server that i just tried to start is acting up and i dont know why, please help. http://pastebin.com/NMhVJi2m link to latest log Plowmanplow, if your reading this, please help. as your really good at these types of problems.
  3. How do I install mod packs from technic launcher!!!! Pls help #TheStruggle!!!!
  4. Please help it isnt banning ANY items i need help! Here is the log pastebin.com/TDLpWK1G
  5. When I double click or sometimes just click once on the TechnicLauncher icon by my cursor it has a little blue swirly loading symbol but then it goes away and nothing opens. I have dying to play oasis so please help! Much Love, xXEveeXx
  6. Hi i have just downloaded the diamond dimension's mod pack and i started it up and it said to look at the crash report so i did and the crash report said this. ---- Minecraft Crash Report ---- // Don't be sad. I'll do better next time, I promise! Time: 2/28/14 4:38 PM Description: Failed to start game org.lwjgl.opengl.OpenGLException: Invalid value (1281) at org.lwjgl.opengl.Util.checkGLError(Util.java:59) at org.lwjgl.opengl.DrawableGL.checkGLError(DrawableGL.java:82) at org.lwjgl.opengl.Display.swapBuffers(Display.java:617) at net.minecraft.client.Minecraft.func_71357_I(Minecraft.java:518) at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:407) at net.minecraft.client.MinecraftAppletImpl.func_71384_a(SourceFile:56) at net.minecraft.client.Minecraft.run(Minecraft.java:733) at java.lang.Thread.run(Thread.java:680) A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows: --------------------------------------------------------------------------------------- -- System Details -- Details: Minecraft Version: 1.5.2 Operating System: Mac OS X (x86_64) version 10.8.4 Java Version: 1.6.0_51, Apple Inc. Java VM Version: Java HotSpot 64-Bit Server VM (mixed mode), Apple Inc. Memory: 18953032 bytes (18 MB) / 85000192 bytes (81 MB) up to 2143158272 bytes (2043 MB) JVM Flags: 2 total; -Xmx2048m -XX:MaxPermSize=256m AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used Suspicious classes: FML and Forge are installed IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0 FML: LWJGL: 2.9.0 OpenGL: ATI Radeon HD 2400 OpenGL Engine GL version 2.1 ATI-8.12.47, ATI Technologies Inc. Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'fml,forge' Type: Client (map_client.txt) Texture Pack: Default Profiler Position: N/A (disabled) Vec3 Pool Size: ~~ERROR~~ NullPointerException: null I have read this quite a few times i have never played the pack before and i realy want to please help and don't just come on here if you are just gonna say "just don't play it is a bad mod pack" please help i will be forever great full Your Friend Meagman2.