Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'problemhelp'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
    • News & Announcements
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
    • Appeals
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 2 results

  1. Hi everyone. I've been trying to login to the actual site itsself but i've forgotten the login digits. then i go attempting to turn of 2FA but it needs a recovery code, which i never got. Is there anyway to get a new code and/or set of digits? if so please let me know. Thanks!
  2. Every time I load technic to play, in the span of 15 minutes, my computer crashes, monitor shots down, saying it gets, "no signal". So, then I have to restart my computer. There. There's my problem. AND, What really pisses me off is that it lasts for about 2 weeks. Even if I don't use technic. And for some reason it only happens when I load a game. Even a steam game, or something on Kongregate. I've had this happen 4 times, and now I'm not using technic anymore until I get a clear solution. Their's nothing on my computer, no viruses, I've checked with a virus scanner, and its really ticking me
×
×
  • Create New...