Search the Community

Showing results for tags 'redpower'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 4 results

  1. Hi, today when I went to go start my server, I noticed my console spamming me with an error, and I cannot connect to the server. Screenshots: https://gyazo.com/47a9240389565938f141762425415856 https://gyazo.com/47a9240389565938f141762425415856 I already googled this, searched it on minecraftforum, here on technicpack forums, and I found nothing. Please don't link me any other threads unless it directly will tell me a fix, because chances are, I've already seen any threads you will link me. Don't link me the common errors thread, I already tried, the link to the fix thread doesn't work anymore.
  2. Upon trying to control redwire with computercraft the wire starts flickering weird (also doing this without computercraft) and after a while my server crashes here is the log file of the crash: http://pastebin.com/NcKWUQQL any ideas?
  3. Upon trying to control redwire with computercraft the wire starts flickering weird (also doing this without computercraft) and after a while my server crashes here is the log file of the crash: http://pastebin.com/NcKWUQQL any ideas?
  4. Hello, I have tried any versions of Java for Windows(7-8), 32 and 64-bit, online and offline to try to fix this issue. I am unable to access the Red Power RedBus GUI for changing the ID's of my Red Power computer items using the screwdriver and Sonic Screwdriver. I would like to address that this is NOT an issue on Tekkit Classic using a different version of the mod on an older(1.2.5) version of MineCraft. I do NOT want this mod removed, I would just like to know why it has stopped working all of a sudden..