Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'tekkit clasic'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
    • News & Announcements
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
    • Appeals
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 3 results

  1. Hello, so i have been building on my tekkit classic map and while i was building, minecraft crashed with "Saving Chunks" screen. When i went to rejoin, it said "Simulating the world for a bit.." and after that "Saving chunks" and white screen. My techniclauncher log: https://privatebin.net/?e3752af48fe736a1#873mR1KLxx8hPqXt ______ I FIXED IT! THE ISSUE WAS THAT I HAD SOME BROKEN ENERGY TELEPORTERS! if i remember correctly, i made this before the game crashed. https://prnt.sc/tk5lq4
  2. The game crashes after I create a new world on Tekkit Classic modpack. My error: 41 mods loaded Optifine OptiFine_1.2.5_HD_S_C6 Minecraft Forge 3.3.8.164 FML v2.2.106.176 Forge Mod Loader version 2.2.106.176 for Minecraft 1.2.5 mod_CodeChickenCore : Available (modpack.jar) mod_MinecraftForge : Available (modpack.jar) mod_NotEnoughItems : Available (modpack.jar) mod_ReiMinimap : Available ([1.2.5]ReiMinimap_v3.2_04.zip) mod_IC2 : Available (industrialcraft-2-client_1.97.jar) mod_IC2AdvancedMachines : Available (AdvancedMachines_4.0_client.zi
  3. Hey guys, I was playing some tekkit and decided to switch over to my other world on tekkit clasic(its been a long time since ive played on that world) and then when i pick up any blocks mining or anything it says this error in the chat. InvTweaks : Error while loading config: Invalid byte 1 of 1-byte UTF-8 sequence. Anyone know how to fix this? ive tried uninstalling the pack and eveything, thanks for the help
×
×
  • Create New...