Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'thenewtekkitclassic'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
    • News & Announcements
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
    • Appeals
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 3 results

  1. The game crashes after I create a new world on Tekkit Classic modpack. My error: 41 mods loaded Optifine OptiFine_1.2.5_HD_S_C6 Minecraft Forge 3.3.8.164 FML v2.2.106.176 Forge Mod Loader version 2.2.106.176 for Minecraft 1.2.5 mod_CodeChickenCore : Available (modpack.jar) mod_MinecraftForge : Available (modpack.jar) mod_NotEnoughItems : Available (modpack.jar) mod_ReiMinimap : Available ([1.2.5]ReiMinimap_v3.2_04.zip) mod_IC2 : Available (industrialcraft-2-client_1.97.jar) mod_IC2AdvancedMachines : Available (AdvancedMachines_4.0_client.zi
  2. Right so I have absolutely no clue where to write or even ask about this because I believe this is a firewall or very 'light' connection issue that I must be so blatantly missing. For the past 9 hours, I have been frantically trying to set up a Technic modpack server (Minecraft version 1.7.10 - Based on a modpack called "The New Tekkit Classic") but haven't been able to have it work via my external IP address. Despite the fact everything is port forwarded correctly, port checking tools displaying the fact the port 25565 is actually open and having already disabled my windows firewall mult
  3. IMPORTANT: This is on THE NEW TEKKIT CLASSIC, which is different from Tekkit Classic. I'm new to these forums, so I don't know how to get to specifics. I have a feeling it has to do with a nearby quarry, but I can't do anything about it due to it instantly crashing. I've tried turning render distance down from 18 to 2 (lowest), changing RAM variants around between 3-6 GB (I have 12 GB total), but nothing works. I've updated Java to the most recent version, using 64-bit, and have tried almost anything I could find. This has happened a total of 12 times over the past few days; it hasn't happe
×
×
  • Create New...