Search the Community

Showing results for tags 'timeout'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 2 results

  1. Hi guys, I have no idea what's going on, I think it might be the location of the server, but I've been playing on a Tekkit:Legends server recently and I cannot for the life of me figure out why the crap i time out of the server every 5 minutes. I'll login, interact with stuff, and then like 5 minutes later, stuff will stop working, and then I time out. I have an 8.3MB/s internet speed, this should not be happening. If someone can confirm my suspicion that it's server location being quite a bit far from US east, then I'll be fine. Thanks
  2. Hey all, I recently set up a tekkit server with a few added mods (mekanism, factorization, extrautilities 1.0.3c) and it had been running fine until while playing on it (its only for me and another friend to use through hamachi) it sometimes crashes and when I look at the command window it says "the server is running slow, last tick was ____ms ago" then it says some info about the warning and timeout ms thresholds, then it basically won't start up again and I have to close it. I've allocated 4GB of RAM to the server, which I've heard is more than enough. My i5 3470 runs at 3.2Ghz (3.6Ghz boost) with 4 cores. Do I need more RAM, a better processor, or something else? Halp pls.