Search the Community

Showing results for tags 'troubleshooting'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 12 results

  1. So I made a modpack, and it works, however, I also made a server package, that doesn't work. I followed some tutorials on the internet and none of them fixed the issue. Here's my log
  2. So I created a 1.7.10 kitchen sink pack. It is 60mb and worked when I was play testing it from my mc launcher with forge. Now that I compressed it into a modpack, when I download it from the technic launcher, it just starts 1.7.10 without any of the mods installed. I don't know what to do. Here's a link to the modpack page: https://www.technicpack.net/modpack/sickcoolradpack.1285145 Here's the download link: https://dl.dropbox.com/s/9phcgq2z1cf9lfn/sickcoolradpack.zip Please help!
  3. Dear Technic and Tekkit community, I have recently tried re-installing and playing on the Technic launcher again and have been unable to successfully play any modpacks. I've tried a few unofficial modpacks without any luck, but am most interested in playing Tekkit, specifically... unfortunately it will not 'Play' either. I have the Technic launcher open, I press 'Play' on the Tekkit modpack, the program appears to be loading, then the launcher pops back up and no modpack launches. I have attached a copy of the Technic Console Log: Tekkit Launch - Error report Also, I've attached the crash report: crash-2017-04-13_10.33.41-client.txt If anyone can offer help or suggestions for a solution, it would be greatly appreciated! I love vanilla minecraft as well, but have been hankering for something more lately... Cheers Tekkit Launch - Error report.txt crash-2017-04-13_10.33.41-client.txt
  4. Hi, after updating to Windows 10 and starting the technic launcher i wanted to play a modpack but when I pressed on the play button the launcher disappears like it does when starting a modpack it reappears and nothing else happens. Here is the log http://pastebin.com/zTS1RH3b
  5. Hi all. I have been playing technic for a few years, but finally got an account on the forums today becuase I encountered a serious issue trying to add bukkit plugins to my server. Im following this guide: I get to the part where I have downloaded the cauldron installer correctly, opened libraries, gone to the sf folder but its missing an important file called: trove4j Without this file it doesnt work. Can someone reply a link to 1.7.10 cauldron with all the correct files needing to make this server have bukkit plugins? The cauldron files I can find on the internet are incomplete and missing this file. Thanks guys!
  6. So, I'm trying to make a private pack for a handful of friends (seeing as some of the mods used won't allow me to make a public pack). I've gotten the pack running fine, however I keep trying to add Gulliver and having problems. I've tried extracting the mod and dragging the contents in the modpack.jar, but when I do that and try to run the pack, it starts up then immediately exits to the launcher again. No official crash or crash report otherwise I would include it here. If someone knows what's going on PLEASE help me. Also general knowledge on adding installer mods would be appreciated for future reference so I'm not asking the same question next time.
  7. I was using a rancher to shear some sheep. It was working fine when I first put it down, however it is not working anymore. I tried changing the position of it and everything. It just isn't work. When I first put it down it sheared a few and then just completely stopped. Does anyone have any information or advice that I could have? Thank you.
  8. I can't seem to load any modpacks since I installed 64-bit Java (I still have 32-Bit Java as well). I also change the memory from 1GB to 3GB in order to be able to play a modpack without lag. I copied the console onto a document so I could read it easier, and I saw this: [b#439] 2014-11-27 07:53:18 [WARNING] [ForgeModLoader] The coremod mods.battlegear2.coremod.BattlegearLoadingPlugin does not have a MCVersion annotation, it may cause issues with this version of Minecraft [b#439] 2014-11-27 07:53:18 [WARNING] [ForgeModLoader] The coremod am2.preloader.AM2PreloaderContainer does not have a MCVersion annotation, it may cause issues with this version of Minecraft [b#439] 2014-11-27 07:53:18 [iNFO] [ForgeModLoader] AMCore initializing...stand back! I'm going to try MAGIC! [b#439] 2014-11-27 07:53:18 [WARNING] [ForgeModLoader] The coremod codechicken.core.launch.CodeChickenCorePlugin does not have a MCVersion annotation, it may cause issues with this version of Minecraft [b#439] 2014-11-27 07:53:21 [WARNING] [ForgeModLoader] The coremod cofh.asm.LoadingPlugin does not have a MCVersion annotation, it may cause issues with this version of Minecraft [b#439] 2014-11-27 07:53:21 [WARNING] [ForgeModLoader] The coremod invtweaks.forge.asm.FMLPlugin does not have a MCVersion annotation, it may cause issues with this version of Minecraft [b#439] 2014-11-27 07:53:21 [WARNING] [ForgeModLoader] The coremod codechicken.nei.asm.NEICorePlugin does not have a MCVersion annotation, it may cause issues with this version of Minecraft [b#439] 2014-11-27 07:53:21 [WARNING] [ForgeModLoader] The coremod optifinefml.OptiFineFMLLoadingPlugin does not have a MCVersion annotation, it may cause issues with this version of Minecraft I also found this: [b#439] 2014-11-27 07:53:21 [sEVERE] [ForgeModLoader] Unable to launch [b#439] java.util.ConcurrentModificationException [b#439] at java.util.ArrayList$Itr.checkForComodification(Unknown Source) [b#439] at java.util.ArrayList$Itr.remove(Unknown Source) [b#439] at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:114) [b#439] at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:27) [b#439] Java HotSpot 64-Bit Server VM warning: ignoring option MaxPermSize=256m; support was removed in 8.0 What do I do?
  9. I try to open Voltz, and it loads the mods and stuff but it doesnt open the game. Ive tried relogging, downloading a new pack, and everything else but nothing works. please help me if you can
  10. So my problem is that every modpack launches correctly but for some reason, when I closed out of Tekkit Lite and I tried to get back on, it just wouldn't launch. It would load a few things then stay on at the Technic Launcher. Anyone know what the problem is?
  11. Hi. I am an ameteur server host who has a server for a few of my friends and me to play on. It was working in the past but after a recent crash I cannot seem to get it working again. I have tried many fixes, and exchanged errors for other errors,but never succeeded yet. I am running on mac OSX, fully updated. I have java 7 64 bit. I have 16 gigs of ram. I have a few methods I have tried to start this server up with. One involves simply using the tekkie.jar or a command that accesses that directly. The second and preferred method involves adding ram to the server. Both access the same file in the end and both give the same error. i would greatly appreciate any help anyone can give. The following is the command I would like to use: #!/bin/bash cd "$(dirname "$0")" exec java -Xmx2048M -Xms1024M -jar Tekkit.jar nogui The following is the command lines from the start of the command: Jasons-iMac:~ jasonwilliams$ /Users/jasonwilliams/Downloads/Tekkit_Server_v1/start.command ; exit; Jun 30, 2014 10:57:03 AM net.minecraft.launchwrapper.LogWrapper log INFO: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLServerTweaker Jun 30, 2014 10:57:03 AM net.minecraft.launchwrapper.LogWrapper log INFO: Using primary tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLServerTweaker Jun 30, 2014 10:57:03 AM net.minecraft.launchwrapper.LogWrapper log INFO: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLServerTweaker A problem occurred running the Server launcher.java.lang.reflect.InvocationTargetException at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39) at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:597) at cpw.mods.fml.relauncher.ServerLaunchWrapper.run(ServerLaunchWrapper.java:48) at cpw.mods.fml.relauncher.ServerLaunchWrapper.main(ServerLaunchWrapper.java:17) Caused by: java.lang.NoClassDefFoundError: com/google/common/collect/Lists at cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker.acceptOptions(FMLTweaker.java:52) at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:110) at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:27) ... 6 more Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: com.google.common.collect.Lists at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:202) at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method) at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:190) at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:306) at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:301) at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:247) ... 9 more logout [Process completed]
  12. Hey guys, i have not seen this anywhere and it is driving me up the wall. Every time I launch the Yogbox all the mods have no sounds! I have all the vanilla sounds but none of the deer or anything added in will make a sound please help if you can.