Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'unplayable'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
    • News & Announcements
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
    • Appeals
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 7 results

  1. So i got Technic and i thought it would be cool yea alot of modpacks and stuff ... so i downloaded pixelmon so i can play with a friend and i clicked play it loaded then it closed the launcher and re-opened the launcher saying nothing and i tried this for several modpacks its the same for all of them my java is up tp date 64-bit and i dont know why anything isnt loading??
  2. Modpack crashes, here is the log, its a custom modpack. [b#283] Expected MD5: 94a9d4cbcb9ceaa25000fa303fa81acc Calculated MD5: 94a9d4cbcb9ceaa25000fa303fa81acc [b#283] Expected MD5: b62087eb4b11746987c800c0512890ef Calculated MD5: b62087eb4b11746987c800c0512890ef [b#283] OS: windows 7 [b#283] Identified as windows [b#283] Starting download of http://www.gravatar.com/avatar/417979e451a4ed37c22f5340a9c3cd4a?s=60&d=retro, with 3 tries remaining [b#283] Starting download of http://www.gravatar.com/avatar/4c9b9cd817e62d043070a821551c04f0?s=60&d=retro, with 3 tries remaining [b#283] Starti
  3. My launcher loads NOTHING. No modpacks, no discover, only news loads. Why is this? I would really appreciate some help right now, it makes the launcher unplayable! (NOTHING LOADS AT ALL) LOG: [b#283] java.io.FileNotFoundException: File 'C:UserskaiAppDataRoaming.technicassetslauncherOpenSans+Cyberbit.ttf' does not exist [b#283] at org.apache.commons.io.FileUtils.openInputStream(FileUtils.java:299) [b#283] at net.technicpack.ui.lang.ResourceLoader.getFontByName(ResourceLoader.java:76) [b#283] at net.technicpack.ui.lang.ResourceLoader.getFont(ResourceLoader.java:312) [b#283] at ne
  4. My Modpack cant be played. It says this version of cofh core (one of my mods) does not support 1.7.2. I have checked and the modpack was set to 1.7.10 and all the other mods + the cofh core mod was 1.7.10. I have tried re-installing and everything i could think of.
  5. Ok, so i created a custom modpack for my server. All of a sudden, it does not work on the server or on single player. I have no idea why this happens! It opens the mojang screen as it loads then reverts back to the launcher. It works on all the other modpacks except mine! Here is a log: [b#283] Starting download of http://crafatar.com/avatars/95b8378bc5fa422f9511bd2e34584ee0?size=100&helm, with 3 tries remaining [b#283] Running C:Program FilesJavajdk1.8.0_40binjavaw.exe -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xmx3072m -XX:MaxPermSize=256m
  6. My modpack opens and closes. Nothing works with it, it only breaks with my custom modpack. I have gotten the mod which allows 1.8 so whats the problem now. Log: [b#283] Java HotSpot 64-Bit Server VM warning: ignoring option MaxPermSize=256m; support was removed in 8.0 [b#283] Running C:Program FilesJavajdk1.8.0_40binjavaw.exe -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xmx3072m -XX:MaxPermSize=256m -Djava.library.path=C:UserskaiAppDataRoaming.technicmodpacksmangoworldbinnatives -Dfml.core.libraries.mirror=http://mirror.technicpack.net/Technic/li
  7. I haven't found any help with this so far, so here goes. System running: Windows 7 Home Premium Java 64-bit 16 gb ram (6 allocated to B-team) AMD FX-4100 CPU (Quad Core) Radeon 5500 graphics card Problem: Every 2-5 seconds I suffer a lag spike and a drop to anywhere between 1-13 FPS I have done the following: Allocated more than enough ram without changes Run on the lowest possible graphics, far runs the same as tiny. Reset the pack PLEASE HELP ME
×
×
  • Create New...