Search the Community

Showing results for tags 'win10'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 2 results

  1. Edit: I just tested to only run Minecraft without the Server, going into a Single Player World and the RAM usage is going up contunously. I set the RAM usage in the Technic Launcher to 4GB, why is it then going higher than that? So I'm running a Server with the Mod Pack "After Humans" and I provided the start.bat with the Java Arguments "-Xmx 4G -Xms-1G" and in the Technic Launcher I set the maximum RAM usage to 4GB. When the Server is running it is taking around 2.5GB to 3GB of RAM in maximum but the strange thing is, when Minecraft itself is running it's starting at 2GB and is going continously up? Yesterday for example it went to around 8.6GB RAM? If I'm pressing inside Minecraft F3 to see the usage of RAM it says it's using 1.3 to 1.6GB of 4096MB but in the Task Manager it's going continuesly up... Why is that? Is Java just adding the Arguments from TL and Server.bat up to one (8GB)? Everytime Java is using all my RAM my computer starts to bug out (black monitors / explorer is crashing / can't see my desktop symbols anymore / ...). I hope someone can help me out. My System is as follows: 16GB RAM, i7-4770, GTX 1060, Win 10 64 bit
  2. This problem has just started to happen. Tekkit (and presumably all modpacks) ran fine last night. Today, I updated my Nvidia GPU and swapped from the 32 bit java to 64 bit. Upon launching, I found I could not launch any modpack what-so-ever. The launch would hide itself and after a moment, it would come back, having not even launched Minecraft. Vanilla and optifine work well, if that helps find the problem. PasteBin logs from one failed run: http://pastebin.com/p1ANF4cM If I need to put anything else here, please ask and I will. Thank you.