Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'wont launch'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
    • Appeals
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 11 results

  1. Hello, I have been using the technic launcher for a long time, and all of a sudden, after updating all of my drivers, and doing an update on windows 10 to the newest one, none of the modpacks are installing. I get a message after each one specifying a certain error. This one for Mythic It says "Error downloading a file for the following pack: Mythic- Magic Modpack. Failed to download http://sleepingtea.xyz/modpacks/Mythic/modpack.zip Please consult the modpack author." I have tried a multitude of things to fix this issue. In the console is just states the download failed. I am using 8 GB's
  2. I've been having this problem for forever. Every time I try to load up a modpack, the launcher goes away for a sec and then comes back and the game doesn't load up. Any help would be much appreciated. Log: https://pastebin.com/Y6wY5i0f
  3. these are my logs pleaseeeeee help [B#355] 2018/02/08 18:11:09 [INFO] Console Mode Activated [B#355] 2018/02/08 18:11:09 [SEVERE] java.io.FileNotFoundException: File 'C:\Users\drill\AppData\Roaming\.technic\assets\launcher\OpenSans+Cyberbit.ttf' does not exist [B#355] 2018/02/08 18:11:09 [SEVERE] at org.apache.commons.io.FileUtils.openInputStream(FileUtils.java:299) [B#355] 2018/02/08 18:11:09 [SEVERE] at net.technicpack.ui.lang.ResourceLoader.getFontByName(ResourceLoader.java:76) [B#355] 2018/02/08 18:11:09 [SEVERE] at net.technicpack.ui.lang.ResourceLoader.get
  4. So I've built my own pack, followed all the instructions I can to make this work and it just.. won't. I click to play it does its checks then the launcher closes and instantly loads up again I have fully updated Java I have allocated RAM I have uninstalled and reinstalled the launcher When adding the zip file from dropbox i have changed the 0 to a 1 I have fully deleted and removed Technic and re downloaded it The pack works through forge on the standard MC launcher I have followed 3 different fixes, including one in this site I am just at a total
  5. I install the launcher on my windows 10 acer computer (intel core 17) but it says "this application requires java environment 1.5.0 and does not launch PLEASE HELP
  6. I recently made a custom mudpack for my friend but when I press play it loads assets then restarts the launcher, what can I do?? Here is a link to it http://www.technicpack.net/modpack/project-insanity-pi.887796 Here is a link to the modpack download https://www.dropbox.com/s/n82jjv5pxpwh9dg/Modpack.zip?dl=0 I will check back here every day.
  7. I've have problems with the launcher. every time i open it, it gets stuck on "Downloading launcher asset open sans 0%" ive tried redownloading it, doing admission start trying to find help online but so far nothing has worked! can anyone help me please?? Thanks
  8. I downloaded the Technic Launcher for the first time in almost a year a couple of hours ago, and as I tried to launch (Decimation) the Launcher would proceed to load the Modpack, but as soon as ti reached "Installing Minecraft Assets" (something like that) it crashed, and it returned to the Launcher page, I've been trying to fix this problem for HOURS now, and nothing has worked. I am absolutely frustrated, and infuriated, could someone please fix this issue/give the solution? (I tried using Java8_77 34 bit and 64 bit, although I don't have both downloaded right now) (I can't even la
  9. Can someone please help me, Everytime i try to play certain modpacks (Attack of the B-Team, Tekkit Classic ect,) I click "Play" and it says checking minecraft assets, and the game doesn't load up. I have already checked and i have 2GB ram, and Im on windows 10 running a 64 bit system. Please someone help!?
  10. hi guys, my tekkit legends is not launching. when i click play button launcher dis appears i can see jawaw.exe starts running then jawaw.exe disappears from process list. and launcher comes back to screen. no window, nothing. attack of the b team was working downloading it again atm. i deleted my eset smart security still no luck edit: also tryed to delete modpack, reinstall etc. nope not working.. changed java 8 to java 7 no.... my rig: i5 6600 gtx 970 8gb drr4 ram windows 10 crash report: [21:50:32] [main/INFO]: Loading tweak class
  11. Hey guys, I recently started trying to make a modpack, with a bunch of mods I thought would be good. When downloading from dropbox, it downloads fine, but when I go to launch the game, it stays at the mojang screen for a while then crashes. I'll add the forge error message in a second here.
×
×
  • Create New...