Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'wont start'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
    • Appeals
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 5 results

  1. I downloaded Blightfall and wanted to play it. But whenever the game starts, the minecraft window will come up as usual but is completely black, then after a few seconds it stops responding. About 15 seconds later, it closes and brings me back to the technic launcher. If someone could help me fix this problem, that would be great! For system hardware i have an intel core 2 quad q8200 2.33 ghz, 8gb ram, and a radeon r7 360 2gb graphics card Here is the crash report: ---- Minecraft Crash Report ---- // Shall we play a game? Time: 7/20/17 1:55 PM Descriptio
  2. Ok so, I have Mincraft Std install and fully working I'm Running an Intell HD 3000 Chip GPU Caps reports OpenGL as: OpenGL 3.1 (Intel(R) HD Graphics 3000 with 130 ext.) Intell Do not provide windows 10 drivers for my Card but i am running the latest 8.1 X64 drivers for my card and normall Minecraft from Mojang's launcher runs fine so this should can't be a driver issue it's something going wrong in starting any mod-pack versions of minecraft
  3. I am creating a modpack and my everytime i try to start my modpack the client will dissappear and then just reappear it doesn't show any error code can anyone tell me whats wrong with my files? Thanks Download
  4. I made my own modpack and when i press play it checks all the files and when it is done I go to the launcher ones again. this happens all the time. Here are my logs: launcher log: http://paste.ubuntu.com/8343471/ Modpack log: http://paste.ubuntu.com/8343480/
  5. Hello, I have recently gotten back into linux after many years of not using it, so my info is old and mostly out of date. My issue is that i cannot seam to get my tekkit server launch.sh to run. i have looked up the tutorials on how to do this and still have not had any luck. I am running Fedora Linux 20 with 4gb ram, a dual core 2.4 ghz cpu and 50gb sata3 hdd. i have gotten everything to my knowledge installed such as, openjdk latest version and some earlier versions like 6.0. download the latest tekkit server and set the launch files to run as a program. If i have durped please tell me.
×
×
  • Create New...