Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'working'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
    • News & Announcements
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
    • Appeals
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 25 results

  1. I've made a nuclear reactor in multiplayer. The reactor is from big reactors, so it outputs RF. As visible on the image, I made a conversion setup but it is not working. The MFE is not getting charged at all, even though everything on the energy bridge looks fine and it's fully charged. What am I not seeing?
  2. Dear Community, We installed Tekkit Legends a while back on our server and everything has been working great so far. I unfortunately encountered a problem with the philosopher's stone though. I crafted one and I can use it to craft with it and to change gold to diamonds for example. But i cannot - for some reason - change blocks that are placed on the ground. For example dirt into sand or cobblestone. Other users on the server can freely do so and have no trouble with it, but for some reason it won't work for me. I set up the server and made no restrictions of any kind to the tekkit legen
  3. I created a modpack called The Flare (BETA) (WIP). It shows up in the launcher just fine, I know it works outside of the launcher, all the mods work together, etc. It installs fine (after I spent waaay too much time fixing an entirely separate error) but when I go to run it...nothing happens. My other modpack (superserver pack) works just fine, I have no idea whats happening or even how to begin to fix it, but I'm sure someone more skilled than myself could easily install it and identify the issue straight away. If anyone could help it would be awesome and I would be eternally grateful, thanks
  4. Hi, I tried uploading a Modpack last night with around 119 mods, when I compressed & archived the files and uploaded them to dropbox, I put the download link into the "Modpack Location" section of the Edit Modpack. When I went around to installing it, an error came up with the text: "Invalid URL (url here) Please contact modpack Author" I've scoured the forum for fixes but nothing seemed to work, I mindlessly clicked through videos on how to install Modpacks and to no avail, none yielded my precious install. I'd much appreciated some help here as so
  5. Hello my name is Noah and I was trying to create my very first modpack, I followed the instruction listed on the technic website and got to a point where I thought I had finished the pack. But when I play the pack, it just pulls up regular Minecraft. The pack is called Noah_is_a_New and it is in 1.7.9. Thank you to anyone who helps in advance.
  6. So basically I can run some modpacks but not the one I want to (Dungeon Realms). I have 64-bit Java and downgraded to the 1.8.0_25 one. I can launch some modpacks. The problem seem to be "java.lang.OutOfMemoryError: Java heap space" http://paste.ubuntu.com/18455153/
  7. I had been using Minecraft Technic for a long time now (About two years now) and it just stopped working. It will not load any mod packs. I already tried to delete it and reinstall it but that didn't work. http://paste.ubuntu.com/17044813/ Here is my log
  8. Hey guys! i was wondering if anyone knows of a tekkit classic server that contains MCMMO and pvp! i would love to join and be apart of a community tekkit classic server, but i have yet to find one that works, let alone have mcmmo and pvp on them, thanks for reading!
  9. I have a voltz server running on hamachi but i cant place any blocks but vanilla ones?! Help
  10. I know there is other threads about this, but i could not find my answer. Lately I have been trying to create my own mudpack for me and my friends to play, and i have been getting 2 errors when i try to launch it. The most common one that appears is ERROR DOWNLOADING A FILE FOR THE FOLLOWING PACK (mudpack name). I have been trying everything to fix this problem, but i have not been able to fix it. Here are the links to my modpack: https://drive.google.com/open?id=0B5-DCCj6UObXZ0ljZU1WWWd2eVE Thank you!
  11. Basically I had the technic launcher ages ago and I loved it but something went wrong (cant remember now) so I uninstalled it because I couldn't be bothered with it but now I have reinstalled it and I think the same problem may still be there, anyway there is a problem with it. When I click play on any game it says at the bottom grabbing, installing libraries etc and does everything right up until the part where it's meant to open the game, after grabbing and installing libraries the launcher just flashes then it goes back to what it was like before I clicked play. its probably just a simple p
  12. can someone pls make a working mutant creature's mod on technic it would make my day cus technic is the only auto installer of mod to mac pls make a
  13. Hi I just recently installed tekkit and I wanted to try a bunch of different versions of it. however whenever I reinstall tekkit with specified version differing from 1.2.9g it doesnt work. I click "Play" and it closes and seems like it's going to run, and then the tekkit launcher just opens up again and the actual game didnt run. Any help?!
  14. Alright so Big Dig and Hexxit work just fine, but attack of the b-team, my custom modpack, tekkit, and tppi would get to the mojang screen and then send me back to the launcher. YogBox would come with the old crash report on screen though
  15. I run a tekkit lite server but I cant seem to get factions working properly on it. It's 1.4.7 version of minecraft and I have MCPC+ 1.4.7 R1.1. I have the 1.4.7 R1.0 versions of both the MCore and Factions plugins. When I do /plugins, "Factions" is colored green but when I do /f or /factions nothing happens. I have also tried running the 1.4.5 versions of the plugins but still no luck. Can I get some ayuda?
  16. The technic launcher is allowing me to download mod packs but when I try and click play, it does it's loading thing. Then it minimizes for a split second before opening back up again, having not launched the mod pack. Can you guys please help me?
  17. It Begins Again...The world is left ravaged by countless nuclear explosions, war, and mining. The surface is left as a nearly leveled plain of dirt with the occasional trees and plants. Below lies nothing but dwindled ores and rock for miles and even further below lies the hollow caves left from the exploits of the resources... You awaken in your tiny bunker to view the destruction and you appear to be the only one out there... Survival is your only thought... NOTE: To increase accessibility in-game, configs and/or content packs have been modified to properly fit the pack or to get working!
  18. My mob grinder is in my base, but I'm not always near it. Is there a way for the spawners to somehow detect me, even though I'm somewhat far away, so that they could always be producing mobs for my grinder? thanks.
  19. Hello, my modpack is not opening for some reason. I have everything set up correctly but minecraft never starts it loads and unzips everything then just resets back to where you pick which pack to play. Here is my modpack if you could take a look thank you http://www.technicpack.net/api/modpack/treetigers-modpack
  20. so i installed Attack on b team and Nei wont turn on. Nothing shows up. I pressed O and that didnt fix the problem. Theres no options or anything so if someone could figure this out for me i would be grateful.
  21. So me and my brother are trying to have a LAN world on this (attack of the B-team) but it will not let us join the other. I am on a Mac and he is on a PC. we tried also just normal minecraft and that did not work either. If anyone could help with either problem (I would prefer the Mod pack one) it would be much welcomed! Cheers Gunter
  22. help :S i ran a voltz server for a few months with some friends, then it randomly crashed and now whenever i re-install or try to run it, the .bat file shows this: C:UsersDeclanDocumentsVoltz Server>java -Xmx3G -Xms2G -jar Voltz.jar nogui 2014-07-17 14:03:37 [iNFO] [ForgeModLoader] Forge Mod Loader version 5.2.23.737 for Minecraft 1.5.2 loading 2014-07-17 14:03:37 [iNFO] [ForgeModLoader] Java is Java HotSpot 64-Bit Serv er VM, version 1.7.0_55, running on Windows 8.1:amd64:6.3, installed at C:Progr am FilesJavajre7 2014-07-17 14:03:37 [WARNING] [ForgeModLoader] The coremod codechi
  23. - Title: Tekkit does not load after clicking Play in the launcher - Type of Bug: In-Game Bug - Reproduction rate: 10/10 - Steps to reproduce: Opened Technic Launcher Selected Tekkit Clicked Play Launcher disappeared Mojang screen comes up Mojang screen disappears Launcher reappeared - Expected result: To be able to play tekkit. - Observed result: Minecraft closes/crashes and the launcher reappears - Log: Minecraft Crash Report: http://paste.ubuntu.com/7524656/ - Additional Comments: FIx please trying to play with a friend and cant D: Help.
  24. So every time i go to start the Technic launcher it crashes. It starts by displaying the semi-see through logo like it always does and then it just goes away. it does this every time that i try to launch the launcher and i have no idea why. and now the last time i tried it, the semi-see through logo just stayed there and i can try and go to launch it again and a second logo appears but then disappears like it did every other time but there is still the one logo on my screen. What should i do??
  25. When I open my Tekkit Classic server it doesn't load everything and will not work. LOGS:
×
×
  • Create New...