Jump to content

Voltz Fission reactor issues (HELP!)


Derpologist
 Share

Recommended Posts

Help!

I have been working on a project in Voltz 3.1.2 (1.6.4) 

Its a HUGE base which will be for a later project (I'm using creative but making it able to sustain life in survival mode)

I was using coal generators, but wanted to start using nuclear. I built a fission reactor in a secluded, well protected, bomb proof bunker at bedrock and it was working fine. Up until now.

I heard that you have to pipe the liquid toxic waste out, so I put a cobblestone liquid transport pipe and a tank on the bottom of the reactor. about 20 mins later I go back down and toxic waste is EVERYWHERE! The tank didn't fill at all. Since then I have tried many many different orientations, even with the pipe next to the reactor. still the same toxic waste. This is really making me mad. In the older versions of volts all you had to do was build it (which I know I'm doing correctly) and there your done. not anymore. Hate these changes. 

Also-what ever happened to fusion reactors in 3.1.2? Kind of a bummer because I use these to power particle accelerators...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • Guest
      By Guest
      ..
    • By Omega_Volta
      I was planning on using some mods, but when I opened the modpack I intended to use, it just shut down and sent me back to the launcher screen. 
      I've tried removing the mods, uninstalling and reinstalling the modpack, updating my launcher, updating java, and restarting my computer, to no avail.
      Down below is the log in pastebin:
      https://pastebin.com/y64AeY0t
    • By BloodScythe
      https://pastebin.com/kRLp5Y2Y These are the error msgs, I have already tried re installing the pack, restarting the launcher, updating the pack, any more ideas?
    • By NVRGP22
      Hello there. I have been fighting this issue for a while now, but now im mad enough to make a forum post about this. After 2 weeks, i still cannot find any way to solve this issue.
      I have updated windows, used DDU to delete my gpu driver, reinstalled my gpu driver, updated my bios, deleted then reinstalled every version and instance of minecraft, java and every launcher, Set the technic launcher to the newest version of java, oldest version of java. Tried running the program from an ssd, checked with another gpu, still nothing. I have sent the logs to the discord bot, but it found nothing out of the ordinary [ Im Matt Moody#0101 ]. I have no idea what is happening now.

      DxDiag.txttechniclauncher_2021-07-24.log
    • By CStan96
      I'm at a loss. I've been playing my modpack for a month now and after updating to 1.16.5, it fails to launch as it loads Minecraft assets. I managed to get it to launch once, but it was vanilla Minecraft.

      RAM: 8gb
      MC Version: 1.16.5
      Forge: forge-1.16.5-36.1.0-installer
       
      Pastebin won't work (404 error) so here's the error log:
       
×
×
  • Create New...