1. ImagicaGaming

    ImagicaGaming

  2. KingBumi

    KingBumi

  • Similar Content

    • By deathplayer43
      so my modpack has 5mb of memory allocated but it only uses like 700mb is there a way to fix this
    • By deathplayer43
      Everytime i open up attack of the b team i always  get low frames and i set all my graphics to the lowest setting and use optifine and when i move it drops to 0 is there any way i can fix this
    • By awesomeman100
      I am using the portable version of the technic launcher on mac (on an sd card) and this morning I was playing lapito's galacticraft, closed it, then I reopened the technic launcher a few hours later, and it only showed the official technic modpacks, but even they weren't downloaded, I check the technique folder, all the modpacks are still there, and the saves too. I don't know what to do.
      help apreciated
    • By UnusualSlurp
      When launching The Omega Adventure pack(I raised then GB to 4 so it shouldn't be that) it will load and start running but once on minecraft it loads 2/7 of the things needed for it to actually start it crash's and resets me to the launcher. I deleted a few mods in the mods file in the Omega Adventure Pack because they were very big and I didn't care for them, as well as add two new ones Dragon mounts and minions, please help me out and tell me whats wrong.
       
      Crash report is in the files:
      crash-2019-12-08_01.17.35-client.txt
    • By Omeruin
      I wasn't going to have this modpack on Technic, but, I want to play with all the chosen mods on there just in case my friends want to join me at anytime.
      ---
      I've uploaded a different modpack before, personal like this one, and it worked out just fine. This one does have wayyy more mods so something different is definitely going on. Downloading the modpack is fine, it is hosted on Dropbox. However, when I try to 'play' the modpack, it loads a few things before Minecraft assets, then waits a bit, the Launcher disappears, and then the launcher reappears; meaning something crashed/is not loading right.
      Here is the crash log from Technic: { https://pastebin.com/rz39VrR3 }
      Any help would be appreciated. I tried to skim through the log myself, but it is definitely confusing for me.
      Sorry if this is in the wrong topic, or that something isn't right, I'm typing as fast as I can before I go to work (I'll be able to respond within 8-9 hours from now).