Jump to content
Sign in to follow this  
aidanhd500

same biome generating throughout the entire world

Recommended Posts

so, i created a new world in tekkit smp (also happens in ssp) and the first 100 chunks or so generate as any other world would. then, the generation switchs to plains for the rest of the world. you can tell it is not natural generation because the landscape gets cut of illogically and starts generating plains. i flew out for 10000 blocks and still had nothing, but plains. anyone else having this problem and know how to fix it? any help is great, thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you use a seed?

Also, the simplest would be to make a new world, you probably won't see this bug twice.

yes. random seeds everytime. this happened on the world we were using, so i restarted to fix it. 5 worlds in a row, and it isn't just the worlds, because if i use a seed it generates the first few hundred blocks normally, then changes to plains.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...