Jump to content

SERVERE Forge not launching


RhinoDaCeros
 Share

Recommended Posts

I know how to port forward and start a server up but I need an answer to this one

I start up launch.bat and it all works fine then I see an error saying that Forge could not launch that is stopping me from making the server (This is on Java 8 BTW)

I try Java 7 and get this

java -Xmx3G -Xms2G -jar BTeam.jar nogui 'java' is not reconized as an internal or external command

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By redluni
      Last year I created 2 modpacks on 1.12.2 following advice from this post: How to make a Minecraft modpack – Platform Help Center (zendesk.com) . Today I decided to create another one and did the same things as last time, now however when I start the game on technic platform forge does not load so it just a vanilla 1.12.2, I have checked the files and everything is there. If anyone could help me I would be pleased. This is the modpack: BProjeto 1.0 - Technic Platform (technicpack.net) .
      Thanks in advance.
    • By Capio13
      So I have been working on a modpack of mine lately, recently switched computers to a higher end one, and here I am working on the first update I have done for this modpack since I got the new pc. I make sure to test to make sure all the mods work together in a test pack, and then I decide to zip up the mods,scripts(for crafttweaker), llibrary, coremods, config, cache, bin, and the .mixin.out folder into one neat folder like I have done in the past. So here i go and upload the folder onto dropbox and test downloading the update through the technic launcher, instead of the name of the folder, it starts downloading a folder with the name of the version it is on the website, and when I launch it, it is just a fresh install of forge with none of the mods or anything. I don't know what went wrong in the process, but I need some help. Here's the DL Link and the modpack link.
      DL link: https://www.dropbox.com/s/nn2zia9l4g9u6sa/EOI 0.2.0.zip?dl=0
      Modpack Link: https://www.technicpack.net/modpack/eoi-devbuild.1783065

      TLDR; It is defaulting to a fresh install of forge with no mods even though I have done the exact same thing I did in the past.
    • By Justous
      Hi everyone,
      Despite my best efforts and reading several previous posts from this very form, my modpack keeps launching as if forge isn't installed. The mods and config folders and filled out and the modpack.jar is present in the bin folder upon install, but something just isn't happening. It seems like there must be something really obvious I'm missing...
      Here's a link to my modpack's zip: https://www.dropbox.com/s/m9pxkwagken6o02/muscraft.zip?dl=1
      Anyone have any idea what is wrong?
    • By sugarissweet
      Forge is not working for my modpack
      dropbox link; https://www.dropbox.com/s/0k6ouhjiggdmmk8/ISWEARTOGOD modpack.zip?dl=0
      I've never made a modpack and im not too tech savy but i thought i'd make one for fun for friends and i but i keep getting an error each time i join saying "forge isn't installed". I've tried changing the name to "modpack" and still nothing. help?
    • By Verhunqert
      hi see i recently made a modpack and everytime i start is is says installing assets, does that, then just doesnt start, no minecraft nothing, please help, i already made the 0 of the dropbox into a 1 and stuff like that
       
      dropbox: https://www.dropbox.com/s/oulmzhezhfw976b/Minecolonies.zip?dl=0
      modpack: https://www.technicpack.net/modpack/modpack12-341.1703589
×
×
  • Create New...