Sign in to follow this  
scarygary50

quarry not working

Recommended Posts

i downloaded the newest version of tekkit and got my server working started doing some bug tests onn each mod and i think i found one with the buildcraft quarry. the quarry wont mine it will set up the hazard tape but wont build the frame or start mining same with the buildcraft mining well it kinda works if there isnt a block under it then it builds a pipe but wont mine still everything works right power is fine engines are fine and i looked in the config and turned the ming off restarted the server and turned it back on still doesnt work i am on a mac not sure if that matters....

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah it doesnt seem to work... must be a conflict with something, well if you need an auto miner in a legit world use the IC2 miner. very useful if you know how to use it. but if you need tons of cobblestone for something then just use EE and make tons with some sugar canes or something.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you edit the config file for buildcraft in the server files. (ie. Tekkit\buildcraft\config\buildcraft.cfg)

# Configures the name of the fake player used when blocks.placedby=fakeplayer

blocks.fakeplayername=fakeplayer

# Configures BLOCK_PLACE and BLOCK_BREAK events. Options are 'null' and 'fakeplayer'

blocks.placedby=fakeplayer

change "blocks.fakeplayername=fakeplayer" to a full privilaged Admin player name

"blocks.placedby=fakeplayer" to a full privilaged Admin player name

made my quarry work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Both Buildcraft and Forestry use a "Fake Player" to alter the world. If you install a permissions plugin it can interfere with the ability of these "Fake Players" to alter the world such as building Quarry Frames, Mining Blocks, etc.

You can look in the config files for both of the mods to find the name of the Fake Players they create. From there just assign them the access to everything through whatever permissions plugin you're using. That should fix the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If your still having issues i would recommend switching to pex and making a group for the mods and adding * perm to that group.

Here is how:

./pex group tekkit add *

./pex user [buildcraft] group set tekkit

./pex user [Redpower] group set tekkit

./pex user [industrialcraft] group set tekkit

Hope that helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, I had this same problem on a private server. I tried some of your suggestions and nothing worked. But i tried spawning in some frames and putting that in place and it worked. Not sure if it was the exact same problem as you guys but, yeah.

Hope this helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm not sure if i got this correctly, but if i did, if you give the fakeplayer that mining machines use op status it can then modify any chunk even protected ones like spawn...now that's ok with miners and quarrys because they work verticaly and only ops can place them in a protected area in the first place but what about TBMs and that block breaker that can move on frames and thus travel and mine horrizontaly?...if you give op accces to their fake player then anyone can aim such machines at your protected area and ravage it.....am I right?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this