Sign in to follow this  
S0u13at3r

Microblocks, Applied Energistics

Recommended Posts

Hey, 

is there a way of combining those two mods? Would really like to hide a bit of my cables in small rooms, but microblocks has other plans ^^ Is there some kind of trick or patch? 
Didn´t find any info on the internet, the only thing you find out is a battle between some guys who thinks microblocks are working with every mod and the opposide side of cause.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

Really late reply, sorry, but the "immibs" microblocks work correctly with ME cables whilst the "forge" ones don't. But, for me, the "immibis" microblocks cause the occasional crash and glitch so I only use them for the ME cables and "forge" everywhere else.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By JragonGamer
      My modpack won't launch and crashes when I hit play.
      Here's the log: https://pastebin.com/Xg18gxSg
    • By TBGS_Destroyer
      So i got Technic and i thought it would be cool yea alot of modpacks and stuff ... so i downloaded pixelmon so i can play with a friend and i clicked play  it loaded then it closed the  launcher and re-opened the launcher saying nothing and i tried this for several modpacks its the same for all of them my java is up tp date 64-bit and i dont know why anything isnt loading??
    • By NebelC0meback
      Hello people of the Technic community, I've had this problem for around 3 weeks now, and after countless hours of research i couldn't get it to work.
      I've got the following problem:
      I've been using Ubuntu (PoPOS) for around 2 months now, and i got really familiar with it. I got minecraft from the repositories no problem whatsoever. But as i wanted to play with mods, My old friend Technic Launcher came to my mind again, so i tried to install it and play some modpacks.
      Problem:
      I've installed the correct java version (OpenJDK 8 ) and put the techniclauncher.jar as an executable. Now when i run the launcher, the installation screen pops up, everything normal. Now when i install it as a portable or just normally, it creates the directory and the installer dissapears. Everything ok until now: When i try to launch Technic again, it just crashes. The java process is running, but starts dissapearing. So i tried again with oracle Java 11. Same problem. It just crashes. When i launch it over Terminal, it gives me this:
       
      [email protected]:/home/muenzlpsaveyourinternet# java -jar '/home/directory/TechnicLauncher.jar' '/home/directory/TechnicLauncher.jar'
      Settings for exe: /home/directory/TechnicLauncher.jar
      Portable settings dir: /home/directory/technic
      Setting up logging
      And nothing else happens, the terminal doesnt continue launching, same with launching without terminal.Nothing opens , just the process i can see in my system manager
      I tried and tried, i uninstalled the runtimes, 8 and 11, tried and tried but nothing worked. I found no answer, now after 2 weeks of trying, I decided to post this here to get some answers from nice people who like to help in the community.
      If you like to help me, just post solutions or suggestions in the section down, please stay simple with ubuntu stuff since i am really new to linux and just getting started. Thanks for any response.
      (replaced my install directory with directory because its pretty much useless for help and might confuse people)
       
    • By MONOCHROMATIK
      Hi everyone.
      I've been trying to login to the actual site itsself but i've forgotten the login digits.
      then i go attempting to turn of 2FA but it needs a recovery code, which i never got.
      Is there anyway to get a new code and/or set of digits? if so please let me know. Thanks!
    • By bizzobot
      I recently started another modpack on tekkit and accidentally deleted it. When i reinstalled it it started up like normal with the forge loading up the modpacks the top bar got to 2/7 and then abruptly closed and the launcher opened back up. I run Windows 10 and ive tried reinstalling technic the modpack itself and restarting my computer. 
      crash-2019-06-08_08.58.29-client.txt