GotNinja101

Tekkit world broken (?)

Recommended Posts

So I was perusing my Tekkit world and suddenly nothing works... I can't open most GUIs, or use most blocks. My strongbox works, but it's empty when it should have plenty of stuff in it. If I reload the world, everything works... for about 20 seconds. I've added these mods, and I would like to not remove them, but I guess if I have to I will

Mystcraft, EnderIO, OpenBlocks

I was just putting some drives in my ME system when it started not working

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you have the seed number and the the following directories then you will be ok.

OK in your world folder you need to make a copy of the following folders and all there content.

Players, and region

Now copy these some where safe then copy the world to a new location restart the server making sure you are using the same seed.

Log into the server and this should be a blank new world.

Now log out and then shut the server down. After this copy back in over the top the following folders from your previous world.

Players, and region

Restart the server again.

Now log back in and you will find everything is back where you left it before the server crashed.

 

Also a tip if you want to get ahead of your friends you can always read the book:  From Go To Pro

Hope this helps

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have removed the link now as every time I put the link there it gets changed.  So you can search for the book i am talking about its called 

From Go to Pro and its available at amazon.

Edited by Morgarnus
Link Broken

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think something's wrong with your link. I tried it and all I got was some weird occult grimoire.

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

Maybe something's broken, I don't know.

YOG-SOTHOTH, YOG-SOTHOTH

Edited by ValkonX11

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hthat's a good book

Hmm, again strange it was working earlier, then suddenly my account password also changed. almost like some one does not want me to tell people about this book.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By FastClap
      Hello im posting this thread looking for some help i downloaded the technic launcher yesterday and tried to download mod packs. when i go to load one it will not load 'minecraft assets' then proceed to close then re-open the launcher. i have looked up solutions but none have worked i am on windows 10. literally bought my PC yesterday i have 64bit java  aswell and even tried resetting my java and also tried to run the launcher as an administrator  nothing is working can someone please help fix this issue? i dont know how to copy the link so here are the recent logs.. [B#407] 2019/07/08 19:06:10 [INFO] Console Mode Activated
      [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [SEVERE] java.io.FileNotFoundException: File 'C:\Users\Patrick\AppData\Roaming\.technic\assets\launcher\OpenSans+Cyberbit.ttf' does not exist
      [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [SEVERE]     at org.apache.commons.io.FileUtils.openInputStream(FileUtils.java:299)
      [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [SEVERE]     at net.technicpack.ui.lang.ResourceLoader.getFontByName(ResourceLoader.java:76)
      [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [SEVERE]     at net.technicpack.ui.lang.ResourceLoader.getFont(ResourceLoader.java:318)
      [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [SEVERE]     at net.technicpack.ui.lang.ResourceLoader.getFont(ResourceLoader.java:314)
      [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [SEVERE]     at net.technicpack.launcher.autoupdate.TechnicRelauncher.buildUpdaterTasks(TechnicRelauncher.java:114)
      [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [SEVERE]     at net.technicpack.autoupdate.Relauncher.runAutoUpdater(Relauncher.java:97)
      [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [SEVERE]     at net.technicpack.launcher.LauncherMain.main(LauncherMain.java:198)
      [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [WARNING] Unable to load users from C:\Users\Patrick\AppData\Roaming\.technic\users.json because it does not exist.
      [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [INFO] Starting download of http://launcher.technicpack.net/resources/OpenSans+Cyberbit.ttf, with 3 tries remaining
      [B#407] 2019/07/08 19:12:26 [INFO] Expected MD5: 94a9d4cbcb9ceaa25000fa303fa81acc Calculated MD5: 94a9d4cbcb9ceaa25000fa303fa81acc
      [B#407] 2019/07/08 19:12:26 [INFO] Starting download of http://launcher.technicpack.net/resources/Raleway+FireflySung.ttf, with 3 tries remaining
      [B#407] 2019/07/08 19:19:58 [INFO] Expected MD5: b62087eb4b11746987c800c0512890ef Calculated MD5: b62087eb4b11746987c800c0512890ef
      [B#407] 2019/07/08 19:19:58 [INFO] Starting download of http://mirror.technicpack.net/resources/aether-dep.jar, with 3 tries remaining
      [B#407] 2019/07/08 19:21:49 [INFO] Expected MD5: EBF34784444ABCB976F77C9E23692057 Calculated MD5: ebf34784444abcb976f77c9e23692057
      [B#407] 2019/07/08 19:21:49 [INFO] OS: windows 10
      [B#407] 2019/07/08 19:21:49 [INFO] Identified as windows
      [B#407] 2019/07/08 19:21:49 [INFO] Java: 1.8.0_211 32-bit
      [B#407] 2019/07/08 19:21:49 [WARNING] Unable to load users from C:\Users\Patrick\AppData\Roaming\.technic\users.json because it does not exist.
      [B#407] 2019/07/08 19:21:50 [WARNING] Unable to load installedPacks from C:\Users\Patrick\AppData\Roaming\.technic\installedPacks because it does not exist. 
    • By Souppey
      I keep trying to run MIANITE REBORN OLD and the mod pack will load to about 28% and says "Pre Initializing Loading Forge Microblocks" and then it will crash. Help bc i wanna play a server with friends. Thank you!!!
       
      pastebin: https://pastebin.com/3gixkwEr
    • By MONOCHROMATIK
      Hi everyone.
      I've been trying to login to the actual site itsself but i've forgotten the login digits.
      then i go attempting to turn of 2FA but it needs a recovery code, which i never got.
      Is there anyway to get a new code and/or set of digits? if so please let me know. Thanks!
    • By Meeshy
      in more detail, Technic was working fine, something bugged in my computer where twitch completely crashed and died randomly and forced me out of MC, going black screen. once it stopped (happened for not more then 30 seconds) it resumed to the launcher which would (like other crashes) start, exit the launcher and not manage to open the actual game, then the launcher re-appears. trying again gives the same result. I've lowered my  allowed ram which has fixed the problem before. I've completely deleted all Technic stuff and reinstalled still the same results. 
      here are the logs: https://pastebin.com/xDMxrtYX
      (past when i downloaded the modpack i use)
       
      EDIT: deleted and reinstalled java 8, but to no avail
    • By RoboticApple
      So basically, when I try to load the modpack "Minecraft SKY", it opens minecraft and as its doing the forge loading screen, it stops at the part when it says "Loading (something I dont remember)" and then the bar stops at 2/7. I was wondering if this can be fixed or if something is wrong with the pack.
      ( I can send picture if needed)