Waddoo

Custom Modpack Error [NSFW]

Recommended Posts

Firstly, I will note this is my third attempt to get this mod pack working, hence the inappropriate name. My frustration, anger, and lack of sleep was getting to me. 

After starting up each different server the same error occurred each time and I tried moving the coremods around but no avail. I am trying to run minecraft version 1.7.10 and like I said the main error is the lack of finding coremods based on the log below. Here is the link to the modpack API, again pardon the name: http://api.technicpack.net/modpack/well-qwerty-my-asshole. Sorry about the lack of custom hyperlink, the dialog box wasnt quite working for me. Any fixes or recommendations to try are welcome, I will be checking on this at earliest 3pm (Central).

Log Below: DELETED

 

Edited by Waddoo
space

Share this post


Link to post
Share on other sites

New log bug, now I am completely lost. 

[22:13:52] [main/TRACE] [FML/]: Adding NotEnoughItems-1.7.10-1.0.2.15-universal.jar to the list of known coremods, it will not be examined again
[22:13:52] [main/DEBUG] [FML/]: Instantiating coremod class NEICorePlugin
[22:13:52] [main/WARN] [FML/]: The coremod codechicken.nei.asm.NEICorePlugin does not have a MCVersion annotation, it may cause issues with this version of Minecraft
[22:13:52] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: java.lang.NoClassDefFoundError: codechicken/lib/asm/ASMInit
[22:13:52] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]:     at codechicken.nei.asm.NEICorePlugin.<init>(NEICorePlugin.java:18)
[22:13:52] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]:     at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance0(Native Method)
[22:13:52] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]:     at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source)
[22:13:52] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]:     at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source)
[22:13:52] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]:     at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Unknown Source)
[22:13:52] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]:     at java.lang.Class.newInstance(Unknown Source)
[22:13:52] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]:     at cpw.mods.fml.relauncher.CoreModManager.loadCoreMod(CoreModManager.java:458)
[22:13:52] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]:     at cpw.mods.fml.relauncher.CoreModManager.discoverCoreMods(CoreModManager.java:346)
[22:13:52] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]:     at cpw.mods.fml.relauncher.CoreModManager.handleLaunch

 My mistake ignore this above, I am troubleshooting myself. 

Edited by Waddoo
epiphany.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please stop posting log data here in the thread. Use a pastebin service.

  • Copy.com public share URLs must have "?download=1" (without quotes) appended to them in order to make them direct and work properly in the Platform.
  • Forge for 1.7.10 does not use a coremods folder in any way. All mods belong in or below the mods folder.
  • You should not be including the libraries folder nor its contents.
  • CoFHLib is intended for use only by mod developers and should not be included in your pack. If you are looking to provide that functionality in a modpack you should be including CoFHCore.
  • Your version of Not Enough Items is fatally out of date. You should be using the "latest" versions for 1.7.10.
  • Thermal Expansion mod requires Thermal Foundation.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • I have appended the ?download=1 to the copy.com URL
  • Coremods folder is now deleted and within the mods folder. Meaning it goes as follows: .../mods/coremods
  • libraries folder has been deleted
  • COFHLib is now replaced with CoFHCore
  • I double checked Not Enough Items and I am using the latest version from http://chickenbones.net/Pages/links.html for 1.7.10
  • I have added thermal foundation into the coremods folder with the rest of the coremods required

Here is the pastebin of my current log. http://pastebin.com/dbaPKtnw While I am no expert, I am looking through it and I keep seeing a common NEI and Code Chicken by not being able to find a the class. "NoClassDefFoundError: codechicken/lib/asm/ASMInit".

All your help has been greatly appreciated so far and I'm hoping ot get this server up and running soon. 

Edited by Waddoo

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • "Forge for 1.7.10 does not use a coremods folder in any way" means that it doesn't use a coremods folder. At all. In any way. Put your mods directly in the /mods/ folder except in cases where they belong in /mods/1.7.10/. In your case, all your mods belong in /mods/.
  • You are not using the latest versions of ChickenBones' mods. I even put "latest" in quotes to indicate you should be using the ones under the "latest" header instead of the ones under the "recommended" header (which don't work in current Forge versions).
  • You have changed your modpack download, but havn't incremented/changed your pack version number. The Launcher is only notified that an update is available when the pack version number changes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By deathplayer43
      every time i try to open the game it closes the game and technic pops back up please help 
      ---- Minecraft Crash Report ----
      // Surprise! Haha. Well, this is awkward.
      Time: 2/10/20 12:25 PM
      Description: Initializing game
      org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:247)
          at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
          at bib.at(SourceFile:635)
          at bib.aq(SourceFile:458)
          at bib.a(SourceFile:404)
          at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:123)

      A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
      ---------------------------------------------------------------------------------------
      -- Head --
      Thread: Client thread
      Stacktrace:
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:247)
          at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
          at bib.at(SourceFile:635)
          at bib.aq(SourceFile:458)
      -- Initialization --
      Details:
      Stacktrace:
          at bib.a(SourceFile:404)
          at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:123)
      -- System Details --
      Details:
          Minecraft Version: 1.12.2
          Operating System: Windows Vista (amd64) version 6.0
          Java Version: 1.8.0_25, Oracle Corporation
          Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation
          Memory: 5279610144 bytes (5035 MB) / 5368709120 bytes (5120 MB) up to 5368709120 bytes (5120 MB)
          JVM Flags: 5 total; -Xms5120m -Xmx5120m -XX:+UseG1GC -XX:MaxGCPauseMillis=4 -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump
          IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
          Launched Version: 1.12.2
          LWJGL: 2.9.4
          OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.
          GL Caps: 
          Using VBOs: Yes
          Is Modded: Probably not. Jar signature remains and client brand is untouched.
          Type: Client (map_client.txt)
          Resource Packs: 
          Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null
          Profiler Position: N/A (disabled)
          CPU: <unknown>
    • By deathplayer43
      so my modpack has 5mb of memory allocated but it only uses like 700mb is there a way to fix this
    • By deathplayer43
      Everytime i open up attack of the b team i always  get low frames and i set all my graphics to the lowest setting and use optifine and when i move it drops to 0 is there any way i can fix this
    • By LordZiso
      I downloaded a server to play with my friends, but after I opened the game I can't open the server, or if I open the server first the game won't open when I try to open, there are no reports it just crashes. So either the server is open or the game is open. My friend also tried but he can't do it either, the game is pixelmon reforged btw.
    • By awesomeman100
      I am using the portable version of the technic launcher on mac (on an sd card) and this morning I was playing lapito's galacticraft, closed it, then I reopened the technic launcher a few hours later, and it only showed the official technic modpacks, but even they weren't downloaded, I check the technique folder, all the modpacks are still there, and the saves too. I don't know what to do.
      help apreciated