Jump to content

Recommended Posts

(I apologize if this is not the proper place to post this topic, I would've put this in Cafe Lame, but it's full of spam right now, and I fear it would just be "pushed aside".)

 

I recently threw a custom modpack together, and there seems to be a mod that causes fireworks to be set off whenever I gain an achievement. I've done a bit of research already, and it seems that a mod called ttCore is the culprit. The problem is, I don't have this mod in my modpack, and there don't seem to be any relevant config files for it. Any clues on what could be the cause?

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By Umbreon118
      For some reason my modpack won't load mods when I start it up, it just cuts to vanilla.
       
      I am hoping that one of you wonderful people can find issues that I have missed.

      Here is my dropbox for the modpack, https://www.dropbox.com/s/rnnzusyjyp8z2w8/Pokemon.zip?dl=0 
      Before anyone says it, I have double checked by reinstalling all the mods off of curseforge to insure they are from a reliable source.

      I hope to hear solutions or suggestions soon.

      Thanks
    • By Plowmanplowbro
      First of all, i apologize if this is the wrong place, i couldnt find a help section in the search. and im in desperate need of a solution. 

      So i followed a tutorial to publish a pack to technic, it downloads everything fine but minecraft itself doesnt load with the mods. 

      here is the link: http://dl.dropbox.com/s/6mes1106tcic227/Soffcraft.zip

      please tell me what i did wrong, i have people waiting on me to finish this. 
    • By Justous
      Hi everyone,
      Despite my best efforts and reading several previous posts from this very form, my modpack keeps launching as if forge isn't installed. The mods and config folders and filled out and the modpack.jar is present in the bin folder upon install, but something just isn't happening. It seems like there must be something really obvious I'm missing...
      Here's a link to my modpack's zip: https://www.dropbox.com/s/m9pxkwagken6o02/muscraft.zip?dl=1
      Anyone have any idea what is wrong?
    • By Sakitek12!2
      So. I tried making modpack for me and my friends, but apparently, it isn't working. It starts normaly, but mod's won't load. Minecraft version is 1.12.2Links:

      Dropbox: https://www.dropbox.com/s/4y12dgfo6aifg4d/Modpack yes.zip?dl=0

      Pack https://www.technicpack.net/modpack/modpack-yes.1730492

      Thanks for any help. I tried doing what you guys said in other thread, but it didn't work for me 
       
    • By JoiNeeR
      Hi!
      So, I'm making a modpack around Mathioks Naruto Mod, but I need a team.
      If you think you can script, hit me up please.
      If you think you can help me with anything else, hit me up please.

      We will discuss everything, so contact me, thanks!

      (I am willing to pay for your work.)

      Discord server link: https://discord.gg/sup7y3
      Discord name: JoiNeeR#4430
×
×
  • Create New...