Sign in to follow this  
greedseed

Immibis Dimensional Anchors cant be deleted

Recommended Posts

Oke we had some crashes before and we found out why this was happening (we think)

The mod "Dimensional Anchors" create log files in the "root" folder of your Tekkit server

Now we had this file grow up to 13,5G.. With 2 anchors in game

We deleted the file and deleted the logging option and the server dropped CPU stress by 30%!

so thats a tip right there

But now a second problem we have. Players can use them and the chunck limits works.

But the problem is if a player (or even OP) deletes the anchor, the block is gone but the anchor is still there if you press F9

Also the limit of the player will stay up and will not go down

anyone got any clue on that

Share this post


Link to post
Share on other sites

The mod "Dimensional Anchors" create log files in the "root" folder of your Tekkit server

Now we had this file grow up to 13,5G.. With 2 anchors in game

I also noticed the enormous log file couple of days ago. Server had been running 16 days with 3-6 ppl online, two anchors were used. Log file was 12,5 GB.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also noticed the enormous log file couple of days ago. Server had been running 16 days with 3-6 ppl online, two anchors were used. Log file was 12,5 GB.

Just turn logging off. This is a known issue, fixed (I believe) by later builds of dimensional anchors but nto fixed in Bukkit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

yea its not the log i fixt that

there still is the problem of the anchors still being there after you delete the block itself

You know, you may have just pointed out why my server has too many chunks loaded even though I went through and deleted ALL chunkloaders from all mods...

Maybe there's a problem with the chunkloaders in general.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm glad I never touched dimensional anchors! I did however, crash on my previous server from the damn log file (smaller HD) and not sure, but it may have been the cause of my world corruption =/

I'll have to do some testing on my local server and see if I can find anything worth sharing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you sure the anchors are still there? When I tried i pressed F9 to show the anchor, then i deleted it and toggled F9 (twice) and the anchor no longer showed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this