Sign in to follow this  
ZepKraft

Halp! Meh server got griefed!

Recommended Posts

By got, I mean has been like several times! Not sure what the problem is, have all explosions off and banned the items that create them...also have region guard. What else could it be?

Share this post


Link to post
Share on other sites

the red matter tools and destruction catalyst (infact most EE tools) simply bypass worldgaurd and most if not all will have to be disabled.

tough i think if you search there is a serverside pluign witch can fix this.

-bertie

Share this post


Link to post
Share on other sites

the red matter tools and destruction catalyst (infact most EE tools) simply bypass worldgaurd and most if not all will have to be disabled.

tough i think if you search there is a serverside pluign witch can fix this.

There's also a WorldGuard patch for this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

NoItems, DisableCraft, WorldGuard, Grief Prevention and removing NEI server side will prevent most if not all griefing but its alot of work setting all this up. also alot of EE will bypass the said mentioned plugins, personally we have removed it completely.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah I don't have EE on my server. I have banned all explosive items (including dynamite) as well as Mining Laser. I have WorldGuard, its what I use to (attempt...apparently) prevent grief. Thanks for all your inputs tho!

Share this post


Link to post
Share on other sites

you can just get WorldEdit and go to the place and regen area. It will fix it on the spot and you dont need downtime

we use it and we had a prity big damaged area so we used this rool to regen a 50 chunk area. This was about 12million blocks but it took the server about 2 seconds to complete

The only downside is that players get a small latency of about 2seconds

We are using a prity hefty server ( 32Gigs of ram 2CPU's) so pls be carefull with how many chunks you sellect

Share this post


Link to post
Share on other sites

you can just get WorldEdit and go to the place and regen area. It will fix it on the spot and you dont need downtime

we use it and we had a prity big damaged area so we used this rool to regen a 50 chunk area. This was about 12million blocks but it took the server about 2 seconds to complete

The only downside is that players get a small latency of about 2seconds

We are using a prity hefty server ( 32Gigs of ram 2CPU's) so pls be carefull with how many chunks you sellect

With the onslaught of World corruptions that seem to be plaguing servers, I've completely avoided WorldEdit regeneration, as from what I've dug around and poked at showed that WE regen can be the start of these corruptions. Have you experienced any of this yourself? I'm still trying to figure out what specifically started the corruption on my previous map. Wasn't a good way to transition from running a Vanilla server to a Tekkit. Ran our 1st map for about a month and it crapped out on us and had a similar issue shortly before transfering to a dedicated server.

Anyway, not to hijack the thread, just curious if you've had issues with WE regen greed?

Share this post


Link to post
Share on other sites

no none yet. Ofc we dont regen pipes or anything, since they crap out anyway

but just land regeneration. Biome change. block placement "Marble, ..." and zone deletion

thats what we do about all day long with WE and we dind have any problem so far.

We did notice that WE will not work with any Redpower stuff. or most of it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've done a lot of regen on people who build ugly crap near the spawn. Seemed to work fine. As greed said, there will be a slight 2-3 second delay but not really noticeable.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, I'll keep that in mind..now to figure out what's actually caused the corruptions. I don't have any special plugins/etc that should be affecting the world loading or saving. Guess I'll have to keep digging. I sure as hell don't want it to continue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You know what Phurious I think your on to something I used regen on my server a few days ago and blammo... Now im getting chunk errors anytime someone goes into that area... I will bet thats what caused it glad i saw this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this