Sign in to follow this  
xjjon88

Error When Starting Server

Recommended Posts

8:43:42 PM [iNFO] Attempted to place a tile entity ([email protected]) at -122,64,137 (AIR) where there was no entity tile!

8:43:42 PM [iNFO] Chunk coordinates: -128,128

8:43:42 PM [sEVERE] java.lang.Exception

8:43:42 PM [sEVERE] at net.minecraft.server.Chunk.a(Chunk.java:675)

8:43:42 PM [sEVERE] at net.minecraft.server.Chunk.a(Chunk.java:649)

8:43:42 PM [sEVERE] at net.minecraft.server.ChunkRegionLoader.a(ChunkRegionLoader.java:297)

8:43:42 PM [sEVERE] at net.minecraft.server.ChunkRegionLoader.a(ChunkRegionLoader.java:65)

8:43:42 PM [sEVERE] at net.minecraft.server.ChunkRegionLoader.a(ChunkRegionLoader.java:54)

8:43:42 PM [sEVERE] at net.minecraft.server.ChunkProviderServer.loadChunk(ChunkProviderServer.java:143)

8:43:42 PM [sEVERE] at com.bergerkiller.bukkit.nolagg.examine.TimedChunkProviderServer.loadChunk(TimedChunkProviderServer.java:96)

8:43:42 PM [sEVERE] at net.minecraft.server.ChunkProviderServer.getChunkAt(ChunkProviderServer.java:86)

8:43:42 PM [sEVERE] at com.bergerkiller.bukkit.nolagg.examine.TimedChunkProviderServer.getChunkAt(TimedChunkProviderServer.java:147)

8:43:42 PM [sEVERE] at net.minecraft.server.MinecraftServer.a(MinecraftServer.java:359)

8:43:42 PM [sEVERE] at net.minecraft.server.MinecraftServer.init(MinecraftServer.java:208)

8:43:42 PM [sEVERE] at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:438)

8:43:42 PM [sEVERE] at net.minecraft.server.ThreadServerApplication.run(SourceFile:492)

I am getting this error when I run my server, how can I solve this? :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Some tools allow you to fix or regenerate corrupt chunks but may have trouble working with mods.

I'd tried, in vain, to fix map corruption within Tekkit twice. Although it may be possible, I'd often rather start over than spend hours trying to fix it.

Nevertheless, you didn't answer my question...terrible form answering a question with a question without at least providing for me an answer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry, no I haven't tried that because this is happened on my server and I am trying to not have to restart the map. :/

I have daily back ups though. Is it possible to just restore that one chunk with a backup? Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

You have backups... You don't have to play the newly-generated map, it was for diagnosing whether it just had trouble loading your map.

Either way, yeah, try loading from a backup and find out where, when, and how the corruption occurred so it doesn't happen again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this