Jump to content

Recommended Posts

After writing my previous modpack help request article, I managed to post a modpack and download it. Now, the only error that I have faced is that when I hit play, it loads to where it shows "Mojang" and then exits and returns to the launcher. Considering my lack of experience with this and overall incompetence, I have absolutely no idea what to do and all the google search results are outdated. Any help is appreciated.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By YTDannydan
      So i made a modpack, and i have tried linking my file on several different websites, dropbox, MediaFire and Google Drive. but the modpack settings keep saying: "The modpack location you specified is not a valid zip file." can someone please help me? i want to make a server of this modpack in future but for the last couple days i have been struggling!
    • By seraphicsong
      I have a folder, inside are config, mods, and bin folders. The mods are in the mods folder, I have a forge installer renamed to modpack.jar inside the bin folder. I zip the config, mods, and bin folder and then upload them to dropbox. I take the download link from dropbox, and change the end number from 0 to 1. I put it in the modpack location of the edit modpack on the technic website. However, when i try to install the modpack from technic launcher, I get vanilla Minecraft when it opens. Please help!
    • By kiwisprite
      My friends and I have been playing on a Hexx rewritten 4 (beta) server for the past couple of days, but now when I go to open the modpack it says "offline" at the top. When I try to run it, it immediately stops. I tried uninstalling and reinstalling, but when I went to reinstall I got a popup that read "the modpack does not appear to be installed or is corrupted and is not available for offline play." I've tried reinstalling the launcher, deleting and reinstalling the pack, and even checked with a friend to see if they were having the same issue (nope!).  Does anyone know a fix to this?
    • By Eshi
      Im having issues with my technic mods loading. the green bar fills all the way then nothing. i have logs but i dont know how to work pastebin
      https://paste.ubuntu.com/p/Tswbmfnf8Z/ here are my logs
      Edit: i was using the rl craft modpack for my custom modpack and i tried to reinstall it now i cant reinstall it
×
×
  • Create New...