Jump to content

Recommended Posts

 

http://www.technicpack.net/profile/2218738/modpacks

Okay, so everytime I launch my mod it turns to vanilla. 

Heres the pictures of my files:

Bin:

https://gyazo.com/d0749b240e141cd231ff4e8a44a6a7c7

Cache:

https://gyazo.com/ef35e56146282f52f889db66dba6e2bc

Config:

Nothing

Coremods:

Nothing

Logs:

3 files (Previous runs)

Mods:

https://gyazo.com/b2173ff28d58750efef48be67cf1af15

Original files:

Bin:

https://gyazo.com/d0749b240e141cd231ff4e8a44a6a7c7

Config:

Nothing

Coremods:

Nothing

Mods:

https://gyazo.com/b2173ff28d58750efef48be67cf1af15

download names in order:

bin

config

coremods

mods

latest log:

[15:22:22] [main/INFO]: Setting user: FaZeMelonKing
[15:22:22] [main/INFO]: (Session ID is token:b255dcb0035b40dd8d7dbdd617c61791:0facd95d8e094411b70d1a6a5676b678)
[15:22:23] [Client thread/INFO]: LWJGL Version: 2.9.1
[15:22:24] [Client thread/INFO]: Reloading ResourceManager: Default
[15:22:25] [Sound Library Loader/INFO]: Sound engine started
[15:22:26] [Client thread/INFO]: Created: 512x256 textures/blocks-atlas
[15:22:27] [Client thread/INFO]: Created: 256x256 textures/items-atlas
[15:22:32] [Client thread/INFO]: Stopping!

 

Edited by ElementalDreamer
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By Nyrab
      I'm trying a new modpack
      The version is 1.10.2
      I tried to remove some mods and still don't work
       
      Modpacklog.zip
    • By zoezp
      I am new to making modpacks and this is the first one I ever made so I watched some youtube tutorials and it worked well until I tried to launch the modpack and It started as vanilla but when I checked the modpack options it had the mods installed and they were all in the folder. I tried to fix it and tried out things like renaming the files but nothing worked for me so thats why I am here asking for your help.
      I don't know what the problem is at this points so I would really like some help.
      Here is the dropbox link I used to upload the modpack: https://www.dropbox.com/s/u2qfs8zuco8fh39/pixelmon fun.zip?dl=1
      Here is the modpack download link: https://www.technicpack.net/modpack/pixelmon-2780956.1833394
       
      If any more info is needed just ask and I'll provide it if I can.
      Thanks in advance! 
    • By Zilverrr
      Whenever me or my friends try to download my modpack https://www.technicpack.net/modpack/minecraft-steden-oorlog.1830815 it only runs vanilla 
      can someone help me with this ?
    • By FlameOregu
      I'm trying to play a modpack with my little brother and all of a sudden it only launches vanilla! Please help quick. I'm using FHM Stoneblock 2 if that helps.
    • By YTDannydan
      So i made a modpack, and i have tried linking my file on several different websites, dropbox, MediaFire and Google Drive. but the modpack settings keep saying: "The modpack location you specified is not a valid zip file." can someone please help me? i want to make a server of this modpack in future but for the last couple days i have been struggling!
×
×
  • Create New...