Sign in to follow this  
Grandpa

Issues with liquid flow in new Tekkit Legends server.

Recommended Posts

I recently installed Tekkit Legends on a fresh server hosted with Fluctis hosting. I installed the latest modpack (1.1.1) and everything works great. The only issue I am having is with liquids. When you remove a water source block in a cave the rest of the water does not dissipate, instead you have to place a block on every single space where the water was touching. I am having this same issue with lava and oil. Another issue is that when I place a bucket of lava/water it does not flow, it simply sits as a single block. Does anyone have any advice as to what could cause this as well as how I can fix it?

 

tl;dr: Water doesn't flow. Source water block being removed doesn't remove the water it was creating.

 

Edit: Here is an example

 

Edit2: Just to tack on a little more information, sand and gravel do not fall appropriately. They will stay in the air for a while until you leave the area and come back.

Edited by Grandpa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this