Sqlteh

Forge doesn't load in the Modpack.

Recommended Posts

Hi! So I've been trying to create a modpack recently and everything seems to be in the right place file wise but the mods/forge don't show up in game. I'm using 1.7.10. No error warnings or anything have shown up on the launcher or when loading the game. But the forge loading screen doesn't even show. I can provide screenshots of the modpacks folder in .technic if needed.

Thanks for looking!

Here's the link to the zip file: https://www.dropbox.com/s/xn1ilfgfwt12bqa/modpack.zip?dl=1

Edited by Sqlteh

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Sqlteh said:

Hi! So I've been trying to create a modpack recently and everything seems to be in the right place file wise but the mods/forge don't show up in game. I'm using 1.7.10. No error warnings or anything have shown up on the launcher or when loading the game. But the forge loading screen doesn't even show. I can provide screenshots of the modpacks folder in .technic if needed.

Thanks for looking!

Here's the link to the zip file: https://www.dropbox.com/s/xn1ilfgfwt12bqa/modpack.zip?dl=1

You renamed the file in bin to "modpack.rar" remove the .rar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.