Jump to content

Can't setup plugins for Tekkit Lite Server


Recommended Posts

Hello there,

firstly, before you burn me like a witch I will say this:

I've been trying to install it for last 3 hours, I've tried the method listed here. I've tried sponge/mcpc/bukkitforge. I've tried whole loads of things I do not understand. I've read pinned topics for it here and there, honestly I am just tired and about to give up.

So now that's our of the way.

Yesterday I've decided to setup server (for me and some friends, nothing big) of Tekkit Lite. Surprisingly I've managed that!
After a short while we realised that we need some commands available to everyone, but we do not want everyone to be op. That would be too dangerous.
Basically we figured that we want everyone to have teleport commands plus maybe like /home /spawn, some real real basics.
In my search for granting ability of using commands I have found that what I need are plugins (am I wrong here? Is there simpler way)

And so now I am completely stuck trying to install those plugins. I propably just need someone to point out my mistake, or just send me correct way.

So, this is what I have been doing to install plugins:

1. Extract tekkit lite server zip
2. Run server for the first time.
3. Stop server after it is completely done loading and creating.
4. Copy and paste bukkitforge1.4.7.jar to coremods folder.
5. Create plugins folger
6. Try running server>
7. This shit appears =[  <Here is a pastebin of serverlog of when I tried to run with bukkitforge>

And basically I've tried that with many other forms of forge like mcpc or sponge.
I also tried the other way around (extract server, add bukkitforge, then run for the first time - didn't work either, had similar texts in log appear)


Thx in advance for help, I would really love to play some tekkit lite with my friendos =]

Cheers, Raghar

P.S.: Sorry for my English, I am not a native speaker
P.S.2: I would gladly accept files of working server with plugins (in case helping me install those won't work)

Link to post
Share on other sites

Here's my steps to getting a Tekkit Lite server with plugins.

Download a fresh copy of the server from the modpack page: http://www.technicpack.net/modpack/tekkitlite
Download mcpc-plus-1.4.7-R1.1-SNAPSHOT-f534-authfix1.jar from tcpr.ca: https://tcpr.ca/downloads/mcpc

Put the file in the same folder as the server download, edit the launch.bat file to use the mcpc-plus jar.

Should it say you need to run it with Java 7 you can get that from here assuming you have 64-bit windows: http://cdn.lemonmc.com/jre-7u80-windows-x64.exe

 

If you get an error similar to

Caused by: java.lang.NoClassDefFoundError: Could not initialize class org.fusesource.jansi.internal.Kernel32

edit the launch.bat file again and add --nojline after the mcpc-plus jar filename.

Link to post
Share on other sites

Thx for answer!

Sadly the problems ain't over.

I followed your steps and these are the results:


I did get the error:

1 hour ago, zaza7 said:

If you get an error similar to

Caused by: java.lang.NoClassDefFoundError: Could not initialize class org.fusesource.jansi.internal.Kernel32

edit the launch.bat file again and add --nojline after the mcpc-plus jar filename.

and after I using the fix this is what I end up with this:  As far as I, a total noob, understand the mcpc caused a problem with loading buildcraft?

Thanks for helping me!

Cheers,
Raghar

 

EDIT1: Do you want me to run launch.bat and mcpc.jar with server files in zip form? Or with unpacked form, cause I have been running it with the unpacked files.

EDIT2: Maybe it will help, I've zipped and uploaded for screening the server files that show the problem with builcraft. Zipped broken server

 

Edited by Raghar
Didn't want to make 2 replies in a row
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By Froinchi
      Hello. I and my friends are trying to play together. All of my friends got connected without a problem, and I am now facing a problem, where the screen is on dirt screen and a "Done" button with no text. I couldn't find any information about it on Internet. Can you help me? 
      Picture of the problem:

    • By Justous
      Hi everyone,
      Despite my best efforts and reading several previous posts from this very form, my modpack keeps launching as if forge isn't installed. The mods and config folders and filled out and the modpack.jar is present in the bin folder upon install, but something just isn't happening. It seems like there must be something really obvious I'm missing...
      Here's a link to my modpack's zip: https://www.dropbox.com/s/m9pxkwagken6o02/muscraft.zip?dl=1
      Anyone have any idea what is wrong?
    • By sugarissweet
      Forge is not working for my modpack
      dropbox link; https://www.dropbox.com/s/0k6ouhjiggdmmk8/ISWEARTOGOD modpack.zip?dl=0
      I've never made a modpack and im not too tech savy but i thought i'd make one for fun for friends and i but i keep getting an error each time i join saying "forge isn't installed". I've tried changing the name to "modpack" and still nothing. help?
    • By Verhunqert
      hi see i recently made a modpack and everytime i start is is says installing assets, does that, then just doesnt start, no minecraft nothing, please help, i already made the 0 of the dropbox into a 1 and stuff like that
       
      dropbox: https://www.dropbox.com/s/oulmzhezhfw976b/Minecolonies.zip?dl=0
      modpack: https://www.technicpack.net/modpack/modpack12-341.1703589
    • By IcarusUK
      Hey, so I've made a modpack for my gaming group and have followed all the steps closely that were provided on the guide. However, whenever I open the modpack on Technic it does not load forge, only vanilla minecraft. The forge version is: 14.23.5.2847 and works perfectly fine in the normal minecraft launcher (yes I used the universal version for the modpack and renamed it correctly). Furthermore all of the mods work and I'm able to connect to the server I host which also has the same version of forge which works there (and of course all of the mods). When I check the .technic folder and go to the pack folder everything appears to have installed correctly however forge does not load even though it's in the bin folder with minecraft.jar (this is automatically put there by technic). The modpack link is below, please can someone help me to get this to work...
      http://api.technicpack.net/modpack/resist-gaming
      The bin folder:

      This is the full contents of the modpack

      This is the config folder (it has 1 required customised file under CustomMainMenu - this works in the standard minecraft launcher):

      If you can help me with this I would really appreciate it.
       
      Mark
       
      (edit) here's the direct download of the pack... https://www.dropbox.com/s/kkfbn4gfahx8ul3/rg1.zip?dl=0
×
×
  • Create New...