Jump to content

Recommended Posts

So i am working on making a mod pack for a server i'm building but it is crashing randomly could some one explain my crash logs to me so i can debug them in the future by myself?

https://dl.dropboxusercontent.com/u/155924242/crash-2017-02-05_17.00.21-server.txt

https://dl.dropboxusercontent.com/u/155924242/crash-2017-02-05_17.03.54-server.txt

 

Link to post
Share on other sites
4 hours ago, AetherPirate said:

pastebin a log, attachments do not work. 

That's not an attachment, Aether :D

21 hours ago, Palaisy said:

So i am working on making a mod pack for a server i'm building but it is crashing randomly could some one explain my crash logs to me so i can debug them in the future by myself?

https://dl.dropboxusercontent.com/u/155924242/crash-2017-02-05_17.00.21-server.txt

https://dl.dropboxusercontent.com/u/155924242/crash-2017-02-05_17.03.54-server.txt

 

You got a fml log for us as well? The log you posted hasn't enough information to help you.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By Ivo Jared
      I know there is other threads about this, but i could not find my answer. Lately I have been trying to create my own mudpack for me and my friends to play, and i have been getting 2 errors when i try to launch it. The most common one that appears is ERROR DOWNLOADING A FILE FOR THE FOLLOWING PACK (mudpack name). I have been trying everything to fix this problem, but i have not been able to fix it. Here are the links to my modpack:
      https://drive.google.com/open?id=0B5-DCCj6UObXZ0ljZU1WWWd2eVE
      Thank you!
    • By JMLG
      Hi guys, I am here to turn public my personal modpack that i play for so long that I wanted to share it with the good people of the technic community!
      Here is my modpack: "JMLG's Modpack" http://www.technicpack.net/modpack/jmlgs-tech-pack.681330
       
      There's a lot of known mods on the modpack like Buildcraft, Thaumcraft, ThermalExpansion and some others that go along the way and will be implemented in the close future, don't worry, all the mods are listed in the permissions tab of the modpack page!
      It also has a rather huge amount of ore gen inputed on the configs where you can have a cave dedicated only to ores, but the stone is still there of course.
      If you want to contact me to suggest for addicion/removal of mods os any bugs, contact me through my personal email listed in the modpack's help section!
      Hope you like my personal modpack as much has me!
    • By Dcravens1994
      Hey Everybody, this is my first time starting a thread on technic forums so forgive me if i do anything wrong.
       
      Alright, so a little over a month ago i started taking various mods on Curse and from the "Attack of the B-team" modpack and a few others to make a modpack of my own for personal use. It is privately published and have been doing very well making changes as i see fit and expanding to it. So for the problem, as of today i updated my pack once again, ran it through techniclauncher and proceeded to play it. All worked well and i was surprised with its stablility until about 20 minutes in everything bug out. My character was still able to move around, the game ran lag free, and i could break blocks. The problems were that mobs froze in their place. They did not recognize me walking by them or take any damage when i tried to left-click on them. The odd part was that their animation stayed intact? Bats still flapped their wings, and horses still wagged their tails, but nothing otherwise. Another problem i found was that although i could break blocks i recieved no dropped item from them. Can anybody tell me what is wrong so that i may be able to fix it?
       
      Below are the mods i have installed through technic (v1.6.4)
       
      CodeChickenLib-universal-1.6.4-1.0.0.44
      [1.6.4]bspkrsCorev5.0
      [1.6.4]CrystalWing.Forge.1.6.4.r04.Universal
      [1.6.4]TreeCapitator.Forge.1.6.4.r09.Universal
      [1.6.4+] ChickenShed (v1.1.2)
      [1.6.x] WildCaves v0.4.3.4
      _1.6.4_FoodEx_1.6.2
      1.6.4.BetterStorage_0.7.3.38
      antiqueatlas-3.0.0-mc1.6.4
      Aquaculture_1.2.4
      ArmorSmelter_1.6.4_b1
      autoutils-1.6.4-1.0.1
      backpack-1.26.29-1.6.x
      Better Archery 1.6.3 for 1.6.4 (modpack)
      BetterSignsMod[v1.6.4.B]
      BloodParticles_10_164
      Carpenter's Blocks v2.0.3 - MC 1.6+
      ChickenChunks 1.3.3.3
      chisel-1.6.4-1.5.0fix
      CodeChickenCore 0.9.0.6
      CraftGuide-1.6.7.4
      DynamicLights_1.6.4
      ExtrabiomesXL-universal-1.6.4-3.15.7
      Hats2.1.5
      KeithyUtils_1.2
      mc-roguelike-1.6.4-client-v1.2.6
      Morph-Beta-0.7.1
      OptiFine_1.6.4_HD_D1
      roguelike-v1.2.9-forge-1.6.4
      TConstruct_mc1.6.4_1.5.5.4
      twilightforest-1.6.4-1.20.5
      UndergroundBiomes 1.6.x - 0.4.2c
      VillageTaverns-2.1.6-2.14
      WeaponMod
      yalsm-2.0.3
      ZansMinimap1.6.4
       
       
      As a side note, how do i know if the roguelike dungeons mod is working? i can't seem to find any spawns of them anywhere?
×
×
  • Create New...