Jump to content
  1. kaitoxd

    kaitoxd

  • Similar Content

    • By aguamieles
      Hey everyone! I'm relatively new to Technic, and I'm having some problems launching modpacks. Whenever I run a modpack, the Minecraft window gets stuck on a white screen. I am running on a Macbook Pro on Mojave 10.14.4. Any advice on how to fix this? If needed, I can post a pastebin from my Technic console. Thank you!
    • By Umbreon118
      For some reason my modpack won't load mods when I start it up, it just cuts to vanilla.
       
      I am hoping that one of you wonderful people can find issues that I have missed.

      Here is my dropbox for the modpack, https://www.dropbox.com/s/rnnzusyjyp8z2w8/Pokemon.zip?dl=0 
      Before anyone says it, I have double checked by reinstalling all the mods off of curseforge to insure they are from a reliable source.

      I hope to hear solutions or suggestions soon.

      Thanks
    • By Davy2011
      So i've had this server from the looks for quite some years and it ran fine. But now when I try to play it, it starts up normally, then going to the world to boot it up, then BAM! It closes with "server closed", then just crashes just like that and throws me this error. I tried it with and without Optifine, yet it still throws the same complaint at me. I tried to remove any persky mods that was causing the problem, but nothing. I even updated every mod that was outdated using a mod that detects whats outdated and whatnot, yet it still did the same crash to me. Anything to do? And yes, I know its talking about Optifine not being compatible, but I don't know why it still crashes even with it removed.
      crash-2020-08-18_02.51.45-server.txt
    • By terminatorztc
      So I'm not really sure what even happened all I know is that I tired to run Tekxit 3 LE Official. When it didn't run a tested multiple other packs including Attack of the B-Team, Blightfall, Tekkit, ect. None have been able to even open. The launcher flickers then almost resets like it never was launching in the first place. I tried reinstalling the pack and launcher, even a complete check on my PC. Specs have nothing to do with it I have 12gb of RAM also nothing should be conflicting with the program. I'm honestly at a loss for words as this is nothing like I've ever seen. I've tried just about everything reinstalling Java was something I tested but to no avail. I tried researching my problems hoping someone had the same issues but I only find outdated sources and after updates I dont trust their solutions. It may also be well to inform everyone that the modpack did initially work but i tired downloading another modpack which was RLCraft but that didnt open and now im here(I now only have Tekxit installed and still wont run).
       
      Edit: Almost forgot crashes when "installing minecraft assets"
    • By ObliviousStranger
      I recently downloaded the launcher and afterwards Pixelmon Generations modpack, and when i click the play button it closes and reopens the launcher after it finishes downloading the "Minecraft assets" and i tried updating my graphics card, reinstalling the modpack, and even reinstalling the launcher to no avail. I could really use some guidance please.
      Here's the log:
      https://pastebin.com/T74r2BkS
×
×
  • Create New...