Recommended Posts

I seem to have run into a hiccup, when I upload my pack-zip to the technic launcher when you download this pack it is just a vanilla instance of minecraft and is missing all configs and mod files.

I feel I must clarify there is nothing wrong with my configs or mod-list, these things load fine and run in both my testing environment as well as my test server.

any help would be greatly appreciated, thank you.

https://www.dropbox.com/s/2i9h2knf66633ar/Pack-1.0.zip?dl=0

this is a non direct link to the file.

 

Edit: I'm sorry for posting this as it adds no value to this forum, but I have failed to find a solution to this problem from what i can tell everything has been done exactly as instructed on multiple sources and making this post is my last resort.

 

Edited by Unusual
sorrow

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the exact same issue, was just about to post. In my case, my pack worked previously, but after I added five files to the mods folder and one to the config folder, re-zipped, and re-uploaded, it launches vanilla. This should not be possible; I didn't even touch the forge jar file. Please help, Technic developers!

EDIT - I fixed my issue! When I re-zipped, I accidentally zipped the entire folder, not just the contents (simplecomplexity.zip/simplecomplexity/stuff instead of what it should be, just simplecomplexity.zip/stuff). So I re-zipped just the contents, re-uploaded, and it worked! Let me know if this works for you! :)

Edited by Phyremaster
I fixed my issue!

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8-3-2017 at 11:03 PM, Unusual said:

I seem to have run into a hiccup, when I upload my pack-zip to the technic launcher when you download this pack it is just a vanilla instance of minecraft and is missing all configs and mod files.

I feel I must clarify there is nothing wrong with my configs or mod-list, these things load fine and run in both my testing environment as well as my test server.

any help would be greatly appreciated, thank you.

https://www.dropbox.com/s/2i9h2knf66633ar/Pack-1.0.zip?dl=0

this is a non direct link to the file.

 

Edit: I'm sorry for posting this as it adds no value to this forum, but I have failed to find a solution to this problem from what i can tell everything has been done exactly as instructed on multiple sources and making this post is my last resort.

 

Your issue is exactly the same as @Phyremaster posted under yours, with exactly the same fix.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By epicminerrrrr
      I don't know what to do I have the right password and email. I also tried my minecraft account name but nothing works.
       

    • By Nostic
      When i try to join my single player world in Tekkit it crashes before i can even load into the world
      I have added the crash report
      crash-2019-06-18_22.07.51-server.txt
    • By Nyrab
      I recently created a modpack, but i can't connect to my friends via Hamachi, so i tried to make a server but it gaves an error that i don't understand
      But in this topic i prefer start of the beggining, i need help to make a server or just a way that i can play with my friends via Hamachi
       
      PS:I want a free way to make it, i tried Aternos but i didn't find some mods that was in my modpack