Jump to content

Recommended Posts

Hi there!

So the problem is whenever i start the forge file with the run.bat file that I just made for more ram it cloeses the server after a minitue.

The strange thing is that it only do if I write my hamachi ip to the server.properties file but if i write my own other ip (not the hamachi ones) then it works.

The only problem with that none of my friends can't join for the server and I can't to the portforwarding part because it not works for some reason and i'm dumb as hell :( 

The log files says : [14:23:32] [Server thread/INFO]: Starting minecraft server version 1.7.10
[14:24:03] [Server thread/INFO]: Loading properties
[14:24:03] [Server thread/INFO]: Default game type: SURVIVAL
[14:24:03] [Server thread/INFO]: Generating keypair
[14:24:03] [Server thread/INFO]: Starting Minecraft server on 25.94.198.101:25565
[14:24:03] [Server thread/WARN]: **** FAILED TO BIND TO PORT!
[14:24:03] [Server thread/WARN]: The exception was: java.net.BindException: Cannot assign requested address: bind
[14:24:03] [Server thread/WARN]: Perhaps a server is already running on that port?

 

I heard that if I use the hamachi method i don't have to to the portforwarding part.

And in my previous server(s) i use the same method just like this what I'm currently trying to use and they all workd with no problem.

This is the only server that I can't do with this method now for some reason.

So please someone help me! 

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By Justous
      Hi everyone,
      Despite my best efforts and reading several previous posts from this very form, my modpack keeps launching as if forge isn't installed. The mods and config folders and filled out and the modpack.jar is present in the bin folder upon install, but something just isn't happening. It seems like there must be something really obvious I'm missing...
      Here's a link to my modpack's zip: https://www.dropbox.com/s/m9pxkwagken6o02/muscraft.zip?dl=1
      Anyone have any idea what is wrong?
    • By sugarissweet
      Forge is not working for my modpack
      dropbox link; https://www.dropbox.com/s/0k6ouhjiggdmmk8/ISWEARTOGOD modpack.zip?dl=0
      I've never made a modpack and im not too tech savy but i thought i'd make one for fun for friends and i but i keep getting an error each time i join saying "forge isn't installed". I've tried changing the name to "modpack" and still nothing. help?
    • By Verhunqert
      hi see i recently made a modpack and everytime i start is is says installing assets, does that, then just doesnt start, no minecraft nothing, please help, i already made the 0 of the dropbox into a 1 and stuff like that
       
      dropbox: https://www.dropbox.com/s/oulmzhezhfw976b/Minecolonies.zip?dl=0
      modpack: https://www.technicpack.net/modpack/modpack12-341.1703589
    • By IcarusUK
      Hey, so I've made a modpack for my gaming group and have followed all the steps closely that were provided on the guide. However, whenever I open the modpack on Technic it does not load forge, only vanilla minecraft. The forge version is: 14.23.5.2847 and works perfectly fine in the normal minecraft launcher (yes I used the universal version for the modpack and renamed it correctly). Furthermore all of the mods work and I'm able to connect to the server I host which also has the same version of forge which works there (and of course all of the mods). When I check the .technic folder and go to the pack folder everything appears to have installed correctly however forge does not load even though it's in the bin folder with minecraft.jar (this is automatically put there by technic). The modpack link is below, please can someone help me to get this to work...
      http://api.technicpack.net/modpack/resist-gaming
      The bin folder:

      This is the full contents of the modpack

      This is the config folder (it has 1 required customised file under CustomMainMenu - this works in the standard minecraft launcher):

      If you can help me with this I would really appreciate it.
       
      Mark
       
      (edit) here's the direct download of the pack... https://www.dropbox.com/s/kkfbn4gfahx8ul3/rg1.zip?dl=0
    • By Hedrixz
      Hello, I've never created a modded server and I'm not sure how to do it.
      I've downloaded the serverfiles and I'll it'll be hosted on a proper serverhost and not locally.
      My questions are:
       
      -How to set up
      -Am I able to use with bungeecord and if so, how?
      -Am I able to install things such as Essentials in any way?
       
      I'd be greatly appreciative if anyone could link me to a couple of articles or explain how to do some of these, thank you!
×
×
  • Create New...