Recommended Posts

hi, I am running on a 64-bit desktop, 16 GB ram, 4gb msi graphics card and a amd a10 4ghz cpu and my game lags a lot, when I run it I can move around smoothly for a couple seconds then it goes super janky and then normal and back nonstop, i am on java 1.8 and i dont know how to fix it. help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By akakazz21
      Having some issues running this modpack i created where it'll take forever to load and then once you try to start a world the game will essentially hard crash.
      Im assuming its something to do with ram. The pack itself requires at least 5 gigs to barely make it past the initial loading. 
      I find it weird because i have another modpack not created by me with around the same amount of mods that works just fine
      Modpack Link:https://www.technicpack.net/modpack/who-wheres-short-shorts.1417280
       
      Also if theres a way to future proof the modpack that would be greatly appreciated. Just in case I want to go back and add/delete a couple mods
       
    • By akakazz21
      So i created a custom modpack, went through a couple o fversions to make sure the mods were working correctly together and now im getting this error
      https://imgur.com/a/DSlQGUJ 
      Dunno what to do
      Edit: sorry heres the pack https://www.technicpack.net/modpack/edit/1417280/main
    • By akakazz21
      So i just recently created a custom modpack based off of a guide. As far as i know i did everything correct, but, when i try to launch the modpack the technic launcher goes away, and then pops back up a couple of seconds later without even starting minecraft.
      modpack: https://www.technicpack.net/modpack/who-wheres-short-shorts.1417280
      just ignore all the stupid shit, its for a bunch of friends
    • By PhilipFlint
      Hello. I searched for a long time now, and I can't find any 1.13 modpacks running forge actually working...
      So can some of you suggest a 1.13 or 1.13.2 modpack?
      I'm sorry if this is the wrong category I'm posting in and for my bad english...
      (it doesn't require any mods, I can add them myself)
    • By OranTM
      I added a few mods into the 'mods' folder of the Vanilla launcher and keep getting the error below, even though the launcher is clearly incorrect and they're obviously mod files
      The mods I added are JEI, Schematica and LunatriusCore. If anyone could help with this that'd be great