Recommended Posts

4 hours ago, The Real Kuush said:

My custom modpack that runs on 1.7.10 launches, FML loads for a while (gets to 2/7) then crashes.

Crash Log: https://pastebin.com/j5y8ukgN

Can't post modpack link rn

" AdditionalPipes2.1.3u42-BC3.4.2-MC1.4.7.jar " Is that a 1.4.7 mod in your 1.7.10 modpack?

" DimensionalDoors-1.4.7 v1.3.2.zip " And uhmm, another one?

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, JaariAtmc said:

" AdditionalPipes2.1.3u42-BC3.4.2-MC1.4.7.jar " Is that a 1.4.7 mod in your 1.7.10 modpack?

" DimensionalDoors-1.4.7 v1.3.2.zip " And uhmm, another one?

LOL didn't see those, must've been an accident when I was transferring mods. Still wasn't the issue though..?

2 hours ago, AetherPirate said:

Also tried this, didn't work unfortunately. :( I will try and reinstall all the mods tomorrow.

Share this post


Link to post
Share on other sites
45 minutes ago, The Real Kuush said:

LOL didn't see those, must've been an accident when I was transferring mods. Still wasn't the issue though..?

Also tried this, didn't work unfortunately. :( I will try and reinstall all the mods tomorrow.

While we're at it...

I see Factorization that is not for 1.7.10 (grab the 1.7.10 version here).

Then there's Redpowercore 2.0 in there, a mod that never made it past 1.4.6/1.4.7. Ofcourse this applies to any Redpower mods.

Surprise surprise, AdvancedPowerManagement is for 1.4.6, and has never been updated past 1.6.2.

That should be it for now, unless there were any I didn't outright see.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By KUHMM_DUMPSTER
      when i launch hexxit everything is just fine but when i enter a world after a few minutes the game crashes can someone help me out please?
    • By Archaon888
      I loaded up the game for the first time and I have no game sound. None in the menu or in the singleplayer world I created. The settings are set to 100% for sound and music, but I have neither. I have already tried restarting the game, to no effect.
    • By [email protected]
      Hello well my Technic launcher is infinitely in offline mode like this was out of the blue bugged and just don't think modpack anymore and not even low would be able to take it out? can't solve it
    • By deathplayer43
      so my modpack has 5mb of memory allocated but it only uses like 700mb is there a way to fix this
    • By PedrokZ
      I'm making a modpack in the 1.7.10 version of minecraft, but it always crash on the phase 3.

      Here is the log:
      https://pastebin.com/5C0XuZRr

      Someone can help me?