Jump to content

[HELP] Modpack not launching mods


Lynisfast
 Share

Recommended Posts

15 hours ago, Lynisfast said:

This is my modpack: https://www.technicpack.net/modpack/breath-of-the-wild.1087741. Here is the source .zip When I launch it, it launches vanilla Minecraft. I am new to making modpacks, and have no idea what to do, as I followed the guide as closely as possible. :( Help, please!

Page no longer exists and you have moved the file?

Just judging from your issue, you either did one of the following 3:

1.) Named the bin folder anything other than "bin" (the foldername is case-sensitive).

2.) Did not rename the forge jarfile.

3.) Named the forge jarfile "modpack.jar". Name it "modpack" instead.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By Omega_Volta
      I was planning on using some mods, but when I opened the modpack I intended to use, it just shut down and sent me back to the launcher screen. 
      I've tried removing the mods, uninstalling and reinstalling the modpack, updating my launcher, updating java, and restarting my computer, to no avail.
      Down below is the log in pastebin:
      https://pastebin.com/y64AeY0t
    • By BloodScythe
      https://pastebin.com/kRLp5Y2Y These are the error msgs, I have already tried re installing the pack, restarting the launcher, updating the pack, any more ideas?
    • By NVRGP22
      Hello there. I have been fighting this issue for a while now, but now im mad enough to make a forum post about this. After 2 weeks, i still cannot find any way to solve this issue.
      I have updated windows, used DDU to delete my gpu driver, reinstalled my gpu driver, updated my bios, deleted then reinstalled every version and instance of minecraft, java and every launcher, Set the technic launcher to the newest version of java, oldest version of java. Tried running the program from an ssd, checked with another gpu, still nothing. I have sent the logs to the discord bot, but it found nothing out of the ordinary [ Im Matt Moody#0101 ]. I have no idea what is happening now.

      DxDiag.txttechniclauncher_2021-07-24.log
    • By redluni
      Last year I created 2 modpacks on 1.12.2 following advice from this post: How to make a Minecraft modpack – Platform Help Center (zendesk.com) . Today I decided to create another one and did the same things as last time, now however when I start the game on technic platform forge does not load so it just a vanilla 1.12.2, I have checked the files and everything is there. If anyone could help me I would be pleased. This is the modpack: BProjeto 1.0 - Technic Platform (technicpack.net) .
      Thanks in advance.
    • By CStan96
      I'm at a loss. I've been playing my modpack for a month now and after updating to 1.16.5, it fails to launch as it loads Minecraft assets. I managed to get it to launch once, but it was vanilla Minecraft.

      RAM: 8gb
      MC Version: 1.16.5
      Forge: forge-1.16.5-36.1.0-installer
       
      Pastebin won't work (404 error) so here's the error log:
       
×
×
  • Create New...