Jump to content

Recommended Posts

Ok so I'm new I tried to look at tutorials but I can't figure this out. all mods are compatible and are literally just copied from my Minecraft folder. I feel like there is a really easy and dumb explanation but here goes: Downloaded latest 1.8.9 Forge universal (Pic 5), mods and config was in there as from my Main Minecraft folder(Pic 3/4) It downloads really weirdly though as you can see In Pic 1 All of those folders are empty apart from the top folder which contains basically everything from the zip and the main bin folder which has (pic 5) in it. What am I doing wrong why is this booting as Vanilla and not modded? If there is anymore information needed please let me know.

1.PNG

2.PNG

3.PNG

4.PNG

5.PNG

6.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 hours ago, Gentlemanbunny said:

Ok so I'm new I tried to look at tutorials but I can't figure this out. all mods are compatible and are literally just copied from my Minecraft folder. I feel like there is a really easy and dumb explanation but here goes: Downloaded latest 1.8.9 Forge universal (Pic 5), mods and config was in there as from my Main Minecraft folder(Pic 3/4) It downloads really weirdly though as you can see In Pic 1 All of those folders are empty apart from the top folder which contains basically everything from the zip and the main bin folder which has (pic 5) in it. What am I doing wrong why is this booting as Vanilla and not modded? If there is anymore information needed please let me know.

1.PNG

2.PNG

This is because you zipped the folder containing the required folders. The contents of the ALicraft folder have to be added to a zip, and not the folder containing these folders. (Your situation: Zip -> folder -> required folders | Required situation: Zip -> required folders).

Also...https://www.minecraftforum.net/forums/mapping-and-modding-java-edition/minecraft-mods/2355152-pig-manure-mod-june-7-2017

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok thanks, I thought it might be something really dumb! and thanks for that link I have been struggling to find the original links from the authors for older MC versions and the thousands of clones and stuff :/ 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Gentlemanbunny said:

Ok thanks, I thought it might be something really dumb! and thanks for that link I have been struggling to find the original links from the authors for older MC versions and the thousands of clones and stuff :/ 

This link would help you out quite well too. It may not have all the mods, but its great for many older mods. Just select the required MC version. https://bot.notenoughmods.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By xPriority
      Hello, so today i got a new laptop and installed mc launcher on it and wanted to install some modpacks. When i clicked the modpacks section there was no info about any modpack as you can see in the picture I attached, nothing was happening if I was trying to install any of the modpacks. I tried searching for other modpacks but nothing as well. I hope there is a fix to this. Thanks!

    • By amvandreel
      A few days ago I downloaded Minecraft Java Edition in order to to play with Shivaxi RlCraft, with my friends.  I have been unable to launch RlCraft for this entire time, and have tried waiting up to 20 minutes each time.  I currently have 64-bit Java downloaded and 3.5 GB allotted.  I am not sure what else I can do to make this work, and I would love to know that I didn't waste $27 on this process.  Any help would be greatly appreciated.
      Thanks!
    • By simovero
      Hi guys this is my very first post here and i wanted to ask you what was going on with the modpack i have created recently!!
      Whenver i try ti run minecraft the mods won't load and it will just be a vanilla minecraft. I have no idea of what i am supposed to do, hopefully i will get some help
      This is the link so you can check: https://www.dropbox.com/s/r4iw536knz7vb9v/redengineforgestock.zip?dl=0
       
      Sorry for my english since im not a native speaker.
    • By scooby9999
      I am very new to this platform, I got it today, so 
      Version: 4.534
      This is definitely a launcher problem. I sort of downloaded 4 versions of technic, which was probably my first mistake and sounds stupid, but here I am anyway. I opened up the first one I installed, and it was offline. It gets to the point where it says "Querying update stream 0%", stops there for a while, then opens the launcher. Upon opening, it says Discover is unavailable, news is a black screen, and it won't let me open modpacks on the launcher. I've read through like at least 8 different other columns on this help trying:
      -Uninstalling and reinstalling Technic.
      -Turning off my firewall for 10 minutes and restarting technic.
      -Using a VPN to install and boot up technic.
      -Running as administrator.
      -Restarting my computer/ Turning off my computer, waiting for 10 seconds, then turning back on.
      -Turning on beta streaming mode
      -A combination of any of these.
      My logs are really long, and I don't know where specifically I should be looking, so I can produce my logs if needed.
      I get this error every single time, and I just don't understand why. I've been searching through all the other posts about why this is happening, but nothing has worked. I had installed technic on a different computer a while ago that also ran windows 10, but now technic refuses to work.
       
       
       
       
       



    • By _Mikeatron_
      Hi,
      So today I came across this issue where my friends were suddenly unable to download my custom modpack this morning. Keep in mind I have not updated or changed anything about the modpack, it just stopped working. I attached the error in an image and this occurs when my friends try to update or download the modpack. Weirdly enough it does not affect me and I am successfully able to update  my modpack. Any help understanding this error would be appreicated. Also I tested the download link of both dropbox and onedrive. The same issue persist.
       

×
×
  • Create New...