Daksteel12

File version.json not found (help)

Recommended Posts

I recently installed hexxit and when I play it immediately crashes. memory allocation is not an issue as I have set it to 12gb. It states in the console that my file version.json is not found in modpack.jar. any help would be appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, this a major issue!!!!!1!. Or maybe it is completely irrelevant and you shouldn't look at any red lines, but instead pastebin the full log so we can see what the real issue is.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bug reports with Technic packs belong in Bug Reports section. Next time, post your log through pastebin so we can better analyze the issue.

Locked

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Similar Content

    • By Tex_The_Husky
      Every time i try to click play it will open up the minecraft window show the word mojang and then shut it self off sometimes it will not respond and stay on for a while but it always turns off and its the same thing for any other mod pack can i please get some advice on how to fix it and i have already tried uninstalling everything and reinstalling it.
      crash-2019-07-16_00.45.50-client.txt
    • By Souppey
      I keep trying to run MIANITE REBORN OLD and the mod pack will load to about 28% and says "Pre Initializing Loading Forge Microblocks" and then it will crash. Help bc i wanna play a server with friends. Thank you!!!
       
      pastebin: https://pastebin.com/3gixkwEr
    • By epicminerrrrr
      I don't know what to do I have the right password and email. I also tried my minecraft account name but nothing works.
       

    • By Nostic
      When i try to join my single player world in Tekkit it crashes before i can even load into the world
      I have added the crash report
      crash-2019-06-18_22.07.51-server.txt
    • By Drivebyben123
      Just started playing tekkit again and decided to try out tekkit legends, when I click play on the modpack it loads in the modpacks at the bottom and then briefly changes screen then nothing happens, it just wont seem to launch the game,  can anyone help ?