Jump to content

modpack crashes when joining my server


Recommended Posts

13 hours ago, JaariAtmc said:

You added the required dependency for MoCreatures, right?

So I added the required dependency for MoCreatures and it still crashes, now it just crashes more early (directly when I come into the server)

Here is the log: https://www.dropbox.com/s/tpq7ej3jr73oyh5/crash-2018-11-03_14.07.20-client.txt?dl=0

What am I supposed to do as I don't know how to solve these kind of problems..

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By mojiwoji
      I'm pretty sure this will be an easy fix. FML starts working, then it finishes. Screen turns white, then red, then black. After that, it crashes. Here is the info...
       
       
      crash-2020-08-30_20.55.33-client.txt
    • By Umbreon118
      For some reason my modpack won't load mods when I start it up, it just cuts to vanilla.
       
      I am hoping that one of you wonderful people can find issues that I have missed.

      Here is my dropbox for the modpack, https://www.dropbox.com/s/rnnzusyjyp8z2w8/Pokemon.zip?dl=0 
      Before anyone says it, I have double checked by reinstalling all the mods off of curseforge to insure they are from a reliable source.

      I hope to hear solutions or suggestions soon.

      Thanks
    • By Davy2011
      So i've had this server from the looks for quite some years and it ran fine. But now when I try to play it, it starts up normally, then going to the world to boot it up, then BAM! It closes with "server closed", then just crashes just like that and throws me this error. I tried it with and without Optifine, yet it still throws the same complaint at me. I tried to remove any persky mods that was causing the problem, but nothing. I even updated every mod that was outdated using a mod that detects whats outdated and whatnot, yet it still did the same crash to me. Anything to do? And yes, I know its talking about Optifine not being compatible, but I don't know why it still crashes even with it removed. I've explained this all over and people just can't help. If nobody can help out on this, forget it, i'll just make a whole new thing and scrap this.
       
      Edit: I've already fixed it myself, thanks for the help.
       
    • By Plowmanplowbro
      First of all, i apologize if this is the wrong place, i couldnt find a help section in the search. and im in desperate need of a solution. 

      So i followed a tutorial to publish a pack to technic, it downloads everything fine but minecraft itself doesnt load with the mods. 

      here is the link: http://dl.dropbox.com/s/6mes1106tcic227/Soffcraft.zip

      please tell me what i did wrong, i have people waiting on me to finish this. 
    • By Justous
      Hi everyone,
      Despite my best efforts and reading several previous posts from this very form, my modpack keeps launching as if forge isn't installed. The mods and config folders and filled out and the modpack.jar is present in the bin folder upon install, but something just isn't happening. It seems like there must be something really obvious I'm missing...
      Here's a link to my modpack's zip: https://www.dropbox.com/s/m9pxkwagken6o02/muscraft.zip?dl=1
      Anyone have any idea what is wrong?
×
×
  • Create New...