Sign in to follow this  
Hayross

Can't insert water cells into a water mill [IC2]

Recommended Posts

So I tried setting up a simple system to insert water cells into a water mill using buildcraft pipes. I tried inserting the pipes into the bottom of the machine, and the cells ended up in the top slot, but I needed them in the bottom slot. So I rerouted the pipes again to insert into the side of the machine and... The cells still went into the top slot. So I rerouted the pipes a third time to insert the cells into the top of the machine, and the cells still went into the top slot. No matter what I do, I can't seem to get the cells to insert into the proper slot. Does anyone have any idea of how to get around this, if there even is a way to?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tried the same thing with tubes from Blue Power. Same result. Mater Mills are not working properly, I guess. Like so many things in Tekkit Legends. Worst Modpack I ever played, so many bugs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this