Jump to content

Hexxit Rewritten 2 - Shutting down internal server, constant crashes


Mysteriaa
 Share

Recommended Posts

Apologies, I know isn't regular Hexxit and this is my first time here, so I wasn't sure where to post.

I've had this agitating issue with Hexxit Rewritten 2 as of late. I've had to delete three prior Survival worlds because of this bug and I don't know what to do. I want to load my world normally again and not lose so much progress over and over and over again because this is really pissing me off.

Sometimes while playing on a new world, the game may crash. When this happens, it's basically a death sentence; I can no longer log into and play the world normally, as it says "Shutting down internal server" before crashing. I have reinstalled the mod pack and backed up the world, but it still crashes when I use it. I'm at a complete loss. I've also noticed that the crashing is caused by the corrupted world specifically; any other world I create will work just fine.

I've saved the OpenEye crash report so you can take a look at it here, hopefully it helps: http://openeye.openmods.info/crashes/0d68ab46f19ce23404f2cdf6daf416db Note that "likely mods" etc. are blank.

Is there any way to fix this, or am I just permanently stuck with yet ANOTHER broken world?

Edited by Mysteriaa
Added more detail.
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Mysteriaa said:

Apologies, I know isn't regular Hexxit and this is my first time here, so I wasn't sure where to post.

I've had this agitating issue with Hexxit Rewritten 2 as of late. I've had to delete three prior Survival worlds because of this bug and I don't know what to do. I want to load my world normally again and not lose so much progress over and over and over again because this is really pissing me off.

Sometimes while playing on a new world, the game may crash. When this happens, it's basically a death sentence; I can no longer log into and play the world normally, as it says "Shutting down internal server" before crashing. I have reinstalled the mod pack and backed up the world, but it still crashes when I use it. I'm at a complete loss. I've also noticed that the crashing is caused by the corrupted world specifically; any other world I create will work just fine.

I've saved the OpenEye crash report so you can take a look at it here, hopefully it helps: http://openeye.openmods.info/crashes/0d68ab46f19ce23404f2cdf6daf416db Note that "likely mods" etc. are blank.

Is there any way to fix this, or am I just permanently stuck with yet ANOTHER broken world?

Looks an awful lot like the issue with village generation on Bteam. Could you delete your villages.dat and mineshaft.dat in your world save and see if that helps?

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, JaariAtmc said:

Looks an awful lot like the issue with village generation on Bteam. Could you delete your villages.dat and mineshaft.dat in your world save and see if that helps?

Unfortunately that didn't seem to work. It's still shutting down the internal server and crashing even after deleting those files.

Edited by Mysteriaa
Link to comment
Share on other sites

https://www.minecraftforum.net/forums/mapping-and-modding-java-edition/minecraft-tools/1262665-nbtexplorer-nbt-editor-for-windows-and-mac

Use that, move your character 200 blocks in any direction, give yourself. Make sure to save your player.dat file first, so in case you moved yourself into a mountain, you don't lose your stuff due to suffocation.

Link to comment
Share on other sites

On 4/30/2019 at 5:28 PM, JaariAtmc said:

https://www.minecraftforum.net/forums/mapping-and-modding-java-edition/minecraft-tools/1262665-nbtexplorer-nbt-editor-for-windows-and-mac

Use that, move your character 200 blocks in any direction, give yourself. Make sure to save your player.dat file first, so in case you moved yourself into a mountain, you don't lose your stuff due to suffocation.

It's still not working. it keeps going "shutting down internal server" every single time. I'm completely flabbergasted.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By Omega_Volta
      I was planning on using some mods, but when I opened the modpack I intended to use, it just shut down and sent me back to the launcher screen. 
      I've tried removing the mods, uninstalling and reinstalling the modpack, updating my launcher, updating java, and restarting my computer, to no avail.
      Down below is the log in pastebin:
      https://pastebin.com/y64AeY0t
    • By BloodScythe
      https://pastebin.com/kRLp5Y2Y These are the error msgs, I have already tried re installing the pack, restarting the launcher, updating the pack, any more ideas?
    • By NVRGP22
      Hello there. I have been fighting this issue for a while now, but now im mad enough to make a forum post about this. After 2 weeks, i still cannot find any way to solve this issue.
      I have updated windows, used DDU to delete my gpu driver, reinstalled my gpu driver, updated my bios, deleted then reinstalled every version and instance of minecraft, java and every launcher, Set the technic launcher to the newest version of java, oldest version of java. Tried running the program from an ssd, checked with another gpu, still nothing. I have sent the logs to the discord bot, but it found nothing out of the ordinary [ Im Matt Moody#0101 ]. I have no idea what is happening now.

      DxDiag.txttechniclauncher_2021-07-24.log
    • By 4net_E
      LAUNCHER VERSION: v4.664
      OPERATING SYSTEM: macOS 10.14.6
      JAVA VERSION: Oracle 1.8.0_261 64-Bit
      ANTIVIRUS: none
      recently I tried to play some modpacks, but i couldnt start any of them. Every time I wanted to launch them, icon of the modpack showed up in taskbar, window popped up, but after approximately a second, it had crashed.
      I tried to solve this problem by myself, but I didnt manage to success. The closest Ive got to solution was in this thread :
      However, there is a solution linked on another forum thread, but that link is probably corrupted or something, as it just redirected me to the same thread all over again. Thus Im stuck and seek help. This is a log after one of the unsuccessful launch attempts: https://pastebin.com/Md4yW3yw
      For any kind of suggestions or additional information request I'd be very thankful
      Okay, fortunately under this post's recommended threads I've found another new thread which stated a similar problem: 
       
      The solution right there seems to do the job (at least temporarily), but still, I'd like to know the core of the problem, for example - why 8u251 works and 8u51 doesn't?
      Hope this helps someone someday
    • By Lord Plexo
      You are interested in our Project?
      Check it out! Its finally finished after 3 Years of work!!
       
      You can get the pack on Curse aswell: https://www.curseforge.com/minecraft/modpacks/plexo-95
×
×
  • Create New...