Jump to content
  • 0

You got a problem with your Website


Question

As you should know, you can edit your avatar and change it in your Minecraft Head, but as I see through the code, you are using Crafatar.com for the converting, but they no longer support ingame names. But you only allow IGN's on your website, so it doesn't work for me. Crafatar now only supports UUID, so you could use this little website https://mcuuid.net/?q= you could just read from this view-source:https://mcuuid.net/?q=hopfulldyingsoon (this is my profile) there you can read line 91 with the keyword: "value" (its always line 91) this line returns the UUID you can use for Crafatar, you just have to change the IGN.

I haven't seen this bug report yet, if there was one, then sorry, just delete it, if not, then happy fix it ❤️

Edited by Neamcrain
Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By mojiwoji
      My Hexxit screen keeps getting stuck on either a black, a white, or a flashing screen between both. I have deleted and reinstalled but nothing works. Any ideas?
    • By Davy2011
      So i've had this server from the looks for quite some years and it ran fine. But now when I try to play it, it starts up normally, then going to the world to boot it up, then BAM! It closes with "server closed", then just crashes just like that and throws me this error. I tried it with and without Optifine, yet it still throws the same complaint at me. I tried to remove any persky mods that was causing the problem, but nothing. I even updated every mod that was outdated using a mod that detects whats outdated and whatnot, yet it still did the same crash to me. Anything to do? And yes, I know its talking about Optifine not being compatible, but I don't know why it still crashes even with it removed. I've explained this all over and people just can't help. If nobody can help out on this, forget it, i'll just make a whole new thing and scrap this.
       
      Edit: I've already fixed it myself, thanks for the help.
       
    • By FemaleTophat
      My friend recently made a server on the modpack: Pixelmon Reforged. The server was pretty laggy, and I was having some problems rejoining, so I decided to go to task manager and force it to close, but after doing that, the modpack decided not to cooperate, and now it won't open at all. Other modpacks will open, sure, but when I click "play" on the modpack, it loads very quickly and then nothing happens. I can click play again, same thing. I tried deleting the pack and installing it again. Same thing. Please help? 
    • By Davy2011
      So i've had this server from the looks for quite some years and it ran fine. But now when I try to play it, it starts up normally, then going to the world to boot it up, then BAM! It closes with "server closed", then just crashes just like that and throws me this error. I tried it with and without Optifine, yet it still throws the same complaint at me. I tried to remove any persky mods that was causing the problem, but nothing. I even updated every mod that was outdated using a mod that detects whats outdated and whatnot, yet it still did the same crash to me. Anything to do? And yes, I know its talking about Optifine not being compatible, but I don't know why it still crashes even with it removed.
      crash-2020-08-18_02.51.45-server.txt
    • By SenpaiKun
      I have been having weird problems with technic recently and honestly have ran out of ideas at this point, my problem is that whenever i tried to join a server on technic i was greeted with this message: Internal Exception: io.netty.handler.codec.EncoderExeption:java.lang.OutOfMemoryError and whenever i start a solo world it just crashes and sends me back to launcher. How can i fix this?
×
×
  • Create New...