Jump to content

Custom Modpack Not Properly Installing Mods (Help Forum)


Recommended Posts

Hey folks, I made a modpack, "Title Made To Not Plagiarize" and loaded it with a few different mods. When I install the pack from the Technic Launcher, it seems to download the zip I uploaded to Dropbox, but doesn't seem to actually install the mods. Some of the mods are older versions, but it shouldn't be a problem with most of them. (Here's the link for the file: https://dl.dropboxusercontent.com/s/iynms0xi9ifl1e2/TMTNPv2.0.1.zip). Any help would be appreciated, and my forge version is forge-1.12.2-14.23.5.2847-universal.jar. This is my first modpack so please be forgiving.

Edited by QuitStealingMyUserName
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By Omega_Volta
      I was planning on using some mods, but when I opened the modpack I intended to use, it just shut down and sent me back to the launcher screen. 
      I've tried removing the mods, uninstalling and reinstalling the modpack, updating my launcher, updating java, and restarting my computer, to no avail.
      Down below is the log in pastebin:
      https://pastebin.com/y64AeY0t
    • By BloodScythe
      https://pastebin.com/kRLp5Y2Y These are the error msgs, I have already tried re installing the pack, restarting the launcher, updating the pack, any more ideas?
    • By NVRGP22
      Hello there. I have been fighting this issue for a while now, but now im mad enough to make a forum post about this. After 2 weeks, i still cannot find any way to solve this issue.
      I have updated windows, used DDU to delete my gpu driver, reinstalled my gpu driver, updated my bios, deleted then reinstalled every version and instance of minecraft, java and every launcher, Set the technic launcher to the newest version of java, oldest version of java. Tried running the program from an ssd, checked with another gpu, still nothing. I have sent the logs to the discord bot, but it found nothing out of the ordinary [ Im Matt Moody#0101 ]. I have no idea what is happening now.

      DxDiag.txttechniclauncher_2021-07-24.log
    • By markofmastery
      whenever i try to launch a modpack the game will not start. its icon will appear on my taskbar but will not show anything if clicked on or alt-tabbed into. command prompt says there in numerous missing files. Tried launching vanilla through the launcher as a test and it worked fine. Have tried uninstalling technic and the modpacks themselves, including deleting the folders they were stored in to no effect.
      Command  Prompt pastebin : https://pastebin.com/F44gUhuy
    • By CStan96
      I'm at a loss. I've been playing my modpack for a month now and after updating to 1.16.5, it fails to launch as it loads Minecraft assets. I managed to get it to launch once, but it was vanilla Minecraft.

      RAM: 8gb
      MC Version: 1.16.5
      Forge: forge-1.16.5-36.1.0-installer
       
      Pastebin won't work (404 error) so here's the error log:
       
×
×
  • Create New...